Гестальт-Олешко. «Не чоловік приходить до мене, але весь світ. й

Анатолій Голубовський

Привіт знову. Щоправда, ми говорили з Сашам про свої погляди на бізнес і в процесі спілкування прийшли до висновку, що він залишився невиправданим детальмологом Gestalt. І оскільки ми вже говорили з Олешко-актором та бізнесом Олешко, час почути голос Олешка-терапевта.

- Розкажіть мені, в якому місці у вашій яскравій голові ідея прийшла до Гестальт-терапії?

Я був генеральним директором рекламного агентства. Так я сидю за комп'ютером на роботі і я думаю, "Що робити?" Кошти починають заробляти, надані батьки, є квартира. В цілому прокладено фундамент Мастівної піраміди. Ми повинні розвиватися. Або ні? Я думаю, що я Я завжди зацікавлена в психології. Полиця завжди була сповнена книг на гіпнозі, психології, езотеризму. Все про психіку, енергію, інтелект. В цей час я знав, що університет імені Драгоманова навчався, і я не мав ідеї, що був такий варіант в Шевченка. І я вирішив, і я збираюся вчитися в нозі. Потрібні бути веселими. Є багато дівчат, ймовірно, класний, після усього, школа-пед. Тоді я почав говорити про це, як я зазвичай робити, коли я думаю про щось. І Вася, співробітник, радий переїхати до Гестальт-терапевтів. Прийнята коментарем, як екс-подруга заперечувала його завдяки гестальній підготовці.
Я не чую слово «гесталь», я не пам'ятаю, то про третій раз я написав його вниз. Я почав шукати сайти і нічого не розумію – що це, чому і де.
Психоаналітик так, зрозумілий і прохолодний. З дитинства я пам'ятаю в фільмах - дуде сидить, говорить про себе і говорить про себе. І я був другом, Віктором, екс-директором ГЕЦ, який кинути ГЕЦ і пішов до Гестальтотерапії. Я сказав йому про своє бажання навчати психологію, а також порадив мені це зробити. Дві рекомендації збіглися - Вася і Віктор. Я ще в зубі. Що таке? Він каже: "Со-со, так і так." І я не знаю, що дамська річ. Деякі інтенсивні, деякі непристойні речі. І я попросив себе зустрітися з людиною, яка навчає курсів, щоб я міг попросити питання професіоналу.
Я пішов до Шулявки. Першу та не останню зустріч з Сергієм Лобановим, викладачем, які заклали фундаменти – навчав перші та другі етапи під його керівництвом.
До речі, він не планував стати терапевтом, оскільки він вважається його повним смоктати - ви сидите, спілкуйтеся з клієнтом для трьох пені, слухайте деякі дивні. О, ебать ви. Я думав, що я бачу, десь для бізнесу буде корисний, десь для себе, і щоб заробити це – добре ... Великий. Робота дівчини.

Отже, оригінальна презентація була, щоб покласти її злегка, не зовсім точно?

-Так. Я згадав раніше. Я хочу піти. І я слухаю, коли я можу. У зв'язку з тим, що на триденну інтенсивну, п'ятницю-суботу-неділя, проходив шість разів на рік. Це перший раз, коли я зіткнувся з такою моделлю навчання: три дні кожні два місяці. Я сказав: "Нехай ми йдемо швидше?" Чому я навчаюся протягом трьох років? Докладемо трохи - ми проведемо протягом тижня і в рік збиємо все. Мені подобається, "Вайт, Будди". Зробіть свій час. Тоді я зрозумів, чому я не можу йти швидше, але спочатку...

Чому?

-Приготований, я кинувся смарт-словес на вас: психіки не встигнуть засвоювати досвід. Щоб бути швидше. Гестальтотерапія прийшла з Європи. Винайдено Фриц Перлс, студентка Фрейду. До речі, я навчаюся з Сергієм Лобановим, Лобановим навчається з Жан-Марі Робіном, а Робін – студентом Перлса. Трохи змін, що приємно. Так я навчаюся від розробника.

І в прямій лінії генеалогічного дерева

-Ралі? До речі, гестальт схожий на таку структуру МЛМ. Я завжди хант, коли я свинець групи: "Дуже до культи". Звісно, комаха побудована на трьох ключових речах, а в Гестальті не достатньо бути таким, але все ж це досить своєрідний світ, з власною термінологією, власним розумінням.

Що ви змінили про себе, коли ви прийшли до Гестальтотерапії?

до Ох, шип.

Херсон

- Найголовніше.

- Я тридцять років. У двадцять дев'ятий-і-халф я вийшов з дому, пішов на деякі зустрічі, сонце було блискуче, я ходив шлях, що я вже ходив багато разів і раптом відчував, як я живу життя. Я живу життя. Як я люблю, їсти те, що я люблю, робити друзів і спілкуватися з тими я люблю, робити те, що я люблю.

до І ви отримуєте гроші, які вам подобається.

до І я отримую гроші, як і гроші, які я люблю, тому всі пазли разом. І це те, що я називаю "живого життя". Я отримав більше грошей, зробивши деякі роботи. Інше Але я не відчуваю, що я живу життя.

Так, якщо ви повернулися до питання, що я запитав, ви встигли змінити життя?

Так.

Дитина, яка, за принципом, достатня.

Я можу показати вам, як доля Гестальта. І це не просто терапія. Я колись написав статтю про те, як вчинити долю змін. Або просто думають про написання? Потрібно перевірити. Як мінімум це було ідея. Нижня лінія полягає в тому, що є певні візерунки поведінки. Наприклад: ми знайомі, і ми не знаємо один одному. У мене є візерунок, який я бородавлю сірого, досить чоловіків. І якось я віддаю від таких контактів. І з'ясувавши, чому я зроблю, я стала більш підключеною. І після закінчення курсу я вже спокійно спілкуюся з вами і дізнався, що ви не на всіх небезпечних, цікавих осіб. І ви і отримали в бізнес.

Чи змінюється діапазон, чи змінюється жорсткість?

-Так. Розширюється діапазон, існує безліч можливостей. Більше. Питання набагато простіше вирішувати. Деякі штуки живі. Наприклад, був хлопчик, він був відхилений. Зростало тіло і залишалося. І він виріс, він отримав дітей своєї справи, і він зіткнувся з подібною ситуацією, і що хлопець виходить. Всі думки, «Чому він діє як фольга дванадцять?» І не проходив він. І доки він переходить, нічого не зміниться. І виростає одна з завдань терапії. Тоді магічні твори. Коли ви хочете або хочете, ви можете бути хлопчиком. П'ятирічна гра в пісочниці і ви можете грати з ними, просто фольга навколо, стояти на голові. І ось. Що робити, якщо я 30? Або 50. Але якщо це з'єднання зрізається, то я не можу навмисно не вийти, але тільки тоді, коли зіткнувся з травматичною ситуацією. Це один варіант, як приклад. На мій погляд, Гестальтотерапія – це одне: підвищення обізнаності. Все інше - побічний ефект. Моя колега, дуже відомий фахівець в Москві, який має власний навчальний центр, сказав: Коли клієнт приходить, дуже важко пояснити, що буде результат. Особливо якщо це підприємець. Він використовується для специфіки і фігур і хоче дізнатися, що він отримає. І це жорстоко, оскільки це не працює. Гестальт не про призначення. Тестування. Психотерапія займається процесом. Ось і тепер держава. Як терапевт, я тільки продаю впевненість. Ніщо інше. Я можу гарантувати, що людина буде більш відомо про завдання, питання, з яким він прийшов до мене. Скільки я не можу гарантувати.

до Індивідуальна.

-Так. Скільки людина готовий спілкуватися, розкривати, для процесу йти. І поінформованість вже приносить результати. Всі інші побічні ефекти. У мене була дівчина, клієнт. Вона не ходила на довгий, два місяці, і сказав, що на цьому етапі вона була досить. Вона вже могла сказати, що водій автобуса, щоб зупинити її, де вона потрібна. Вона більше не здавалася, щоб зробити це. Чи можна купити гарячу собаку від продавця. І перед тим, що токсичний шов. Вона просто не може досягати двадцяти гривень (або скільки це коштує) і сказати: «Дів мене гарячий собака. й
Ще один клієнт не може відмовитися від чоловіка, якщо вона була зарахована до se*s. Ось як вона в житті. І зробив її хворим. Я отримав його. Зайдіть його. І це все, ви можете сказати ні.

Чи є щось про вас, що вам не подобається?

- Я не буду ім'я його прямо. Ви знаєте, що я не люблю те, що я не можу отримати те, що я хочу. Це проблема. Розуміння того, що людина хоче, є однією з основних завдань.

до Що ви хочете, щоб любити, або ваш клієнт?

- І. У мене був клієнт сьогодні. Перший раз. І ось щось відбувається до неї. Здається, що дівчина має все: квартира, автомобіль, молодий чоловік, подорожуючи по всьому світу. Не знаю, що він хоче. Він хоче знати. Багато людей приходять з прагненням до «ваги».

- Я думаю, що це важко. «Я хочу знати» ще один рівень. «Я хочу» дуже важко.

- Так, сумний. Але ми працюємо, навчаємо. Але питання, яке ми хочемо? Хто придумав, що хоче? Хто придумав цю кінцеву мета-налаштування? "Ви людина, ви 30, 40, 50, ви так, щоб." Все це.

- Тоді що? "Щоб насолоджуватися життям"?

Я не знаю. Я вірю, що кожен має свій власний. У мене є час, коли я просто насолоджуюся життям. А потім один раз, і я хочу щось. А потім я ходжу. І знову за період. Життя рухається в хвилях. Для того, щоб бути як всім іншим, тому що хтось сказав, що це необхідно, щоб захочеться просто.
Основна проблема, яку я зіткнувся, що якщо людина щось не хоче зробити, вони розвивають внутрішній дискомфорт. А коли «вага» стає відправленням з себе, це повна жорстокість. Ви знаєте? Коли людина відходить від себе. І це простіше чогось – незалежно від того, що – це квартира, ніж бути самотніми, без навушників у вухах, без телевізора і почати відповісти на ваші питання. Ви не хочете спати, ви ковбасу, і внутрішнє само йде. Кожен має власний. У кіно Револювері, наприклад, він назвав «Мр. Золото».

Ми звернулися з питання «що вам не подобається». Що ви не можете ловити.

- Але питання... Ви знаєте. Так ви не любите це, ні. Тепер я взяв участь в одному проекті, і всередині очисного питання «не потрібно?» Я ковбаса, іноді я знайшов відповідь, і запах віскі, що це не мій. Я не думаю, що я можу вирішити, чи слід це зробити. Я часто не люблю брати участь у проектах. Я використовую для того, що я зробив його повільно, після того, як «мийка її над», але тепер це навпаки. Тепер мій слоган "Я для будь-якого кипіння". Так я входжу в одну або дві. З іншого боку, Gestalt вчив нас, щоб швидко відрізати зайве. У будь-якому випадку, побачимо.

- Прихильник від Mr. Gold?

Ви знаєте, що я шукаю його, тому що я знаю, якщо він ховається десь і я пропустив його, це буде боляче більше. Я намагаюся отримати Mr. Gold невеликими порціями.

- Вид гомеопатії.

- Як виглядає Щодня, трохи. Відразу швидко відкинути зайве, прийміть те, що необхідно, а потім спостерігається хороший ритм.

до Так ви приймаєте себе, як ви, з усіх ваших маленьких помилок і помилок?

-Так. Спочатку важко прийняти себе. Він працює тільки на шматках. Я не хотів, що інший...

до Яка частина викликала найбільшу стійкість?

- Легко виглядає. Я нещодавно згадав цю ситуацію. Для дівчини важливо прийняти батько з дитинства. "Я мій принцеса, красивий." Навіть якщо не красива, вона буде легше для неї. Це не означає «найкращий» прийом. І важливо для хлопчика, який береться мама, бо вона перша жінка. А потім, навіть якщо батьки, Бог заподіяти, померти, зв'язок залишається. На голові, мама і тато завжди живі, вони супутники до труни. І був загальний відторгнення мого способу життя, мій зовнішній вигляд. Моя мама не дала і все ще не робить. Я кладаю його разом, і я роблю його вічно. Але коли програма «Ви так погані» або «ми немові» укладається з дитинства, як нещасливий ви повинні бути з таким зовнішнім виглядом. Високий, тонкий, що ніс. Ви отримаєте краще. І так ковпачок, ковпачок, протягом багатьох років, і тоді вам доведеться працювати з ним. Незабаром або пізніше ви зіткнулися з ним, приймаєте себе хороший кроковий камінь, щоб взяти. Я, що ніс, що худий. Неприйнятність може бути надзвичайно токсичним, оскільки я вже відстежував клієнтів. Дівчина може розповісти сто людей, які вона красива, і вона не вірить її. "Ви всі лежачи, щоб зробити мене так." І цей торт важко розібрати. Ви можете запрограмувати дитину, щоб зробити все. "Я отримаю тебе." У зв'язку з цим, наприклад, для мене було простіше, тому що я не входив цей код. Ми не любимо те, що ви робите, але робимо те, що ви хочете, щоб ваше право.

Розбавляємо смарт-слову з простим питанням: як все це позначилося на самооцінці?

- Негативний, звичайно. Це ще важко. Нещодавно дівчина сказала: «Захистіть, ви красива». І я був таким збудженим. Це важко прийняти це. Поклоніння. Вони кажуть, "Ви смарт."

- Добре, це трохи простіше - ви можете перевірити і побачити для себе.

Після проходження тесту і розказав, що «Ви можете запустити міжнародну компанію, ввести 5%» – потім так, ви можете і так далі. Прийняття хвилею важко. І не можна його працювати. Я все ще працюю. Є деякі речі, які сидять дуже глибоко і важко видалити. І варто робити це на всіх? Що дає мені? Не приймаємо похвалу мій ресурс.

до Який ресурс?

- Наприклад, я навчаю. Виконання в театрі. Що мотивує мене? Прийміть хвалі, отримайте визнання. І неможливість повністю мотивувати, наприклад, створення ескізів і деяких інших експериментів.

- Чи відповідає за самооцінку?

- травень. Не знаю. Це просто те, що у вашій голові, і є «вага», що глибоко всередині. І задовольнювати цю «вагу» найцікавішою і приємною. І головка - тягнеться вгору.
Люди часто говорять про долю, але ніхто не розуміє, що це таке. Neither до I. Але якщо я був різним – без всіх відмов і початкових комплексів, я, ймовірно, буде десь ще. І ми не зустрілися з вами. І я був би різним. І питання, що?
Для мене доля - це варіація від точки А до пишності точок Б. Подібно хлопчику, що ходить по вулиці. Я підійшов до нього і скажеш: "Чому ваш подарунковий сертифікат для вивчення англійської мови". Він йде на вивчення англійської мови, а потім його життєві зміни. Він мав один набір точок: гаражі, коти, бузе. Є інші.
Моя друг Тамара, маркетолог, зміщена терміном «з'єднання». Це ті, які не йдуть онлайн. Як імітує раніше. Ільлітрат - і відразу ж оплачується менше. Як і мій бабуся, війна була спіймана, вони були непристойними, і кожен був колективним господарством. Ні вчителя, ні бухгалтера.

до У вас є якісь відгуки від тренінгів, семінарів - управляти "з'єднанням" людьми? Чи існує місія «з'єднання»?

З'єднання Я закликав тих, хто не в Інтернеті.

до І розширити термін? Людина «не входить» в суспільство?

Про те, як я розділив життя на виживання і життя. Психотерапія для тих, хто не тільки вижити. Недорогий. Для деяких, це чудовий час. Є клієнти, особливо люди, які тихо приходять, спокійно залишають, не рекламують, не рекомендують мене нікому, адже вони спалюють себе, які перебували на терапевті. Для них милосердя.

- Чому шум?

- Тому що це означає для них, щоб оголосити, що вони мають проблему голови. Похід до терапевта, щоб просити таблетки живота нормально і не соромно. Ви знаєте, кавун є поганим кавуном. Але якщо життя отруюється, це сором'язлива. Але це не дивно, що мій збочений...

до Це дуже філософське питання. У нашому житті ми обираємо. Принаймні прийняти подарунковий сертифікат від незнайомця на вулиці, щоб дізнатися англійську або ні. . й

- Привітний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

до Що ви думаєте?

- Я думав про це багато. Я вгадую з серцем, так, я б. Як ще? Я не буду там, де я, але де я, я люблю, я тут комфортно. Чому? Дякуємо за підтримку батьків. І я не розділяю його на хорошу і погану, яка була надана, я дуже вдячна за неї. Я просто не дозволяю їм додати те, що вони хочуть, будь-які фотографії їх життя. І я думаю, було добре.

Що Основна мотивація для розвитку?

- Гестальт. "Вантазії" Розробка не закритої потреби. Я хочу. Це може бути будь-яким.

до Що робити, якщо людина не хоче нічого?

Ой! Тут цікава частина. Не хочу нічого. Чоловіки, жінки, різного віку, від різних соціальних стать. Але те, що вони вийшли, і вони робили.

до Так ви хотіли щось.

-Так. Вони хотіли знати, чому вони не хочуть нічого. Як правило, бажання начинити як мансарда в старому будинку, різновид ягняти. Нерідко це деякі зовнішні речі і є так багато з них, які не досягають бажання. Є банальний недолік енергії.
Дівчина прийшла до мене, хто жив у дво- або трикімнатній квартирі, без батьків, і нічого не хочу. Вона не була задоволена роботою. Але вона не хоче змінити її.

-Старий?

Ой! Якщо людина не хоче нічого, то, швидше за все, є стільки почуттів, що все заблоковано. А потім ви починаєте витягувати їх в один раз: "Поставити в ряд, я можу бачити всіх?" І є так багато з них, що спочатку складно відокремити. Ви повинні витягнути її. Щось для початку. Я розумію, що вона виглядає дуже загальним, але інакше я буду впадати в товсту термінологію.
У Gestalt-терапія є спеціалізація, кожен має свої життєві хакі. Я є консультантом, який відповідає моїм бізнес-заходам. І ось що цікаво: якщо ви берете власник компанії, який прийшов до терапевта, щоб знайти те, що робить його кризою, щоб допомогти йому в цьому, в результаті дуже часто він втратив бізнес.

до Чи він прийшов до висновку, що він не потребує цього?

-Так. Вам не доведеться.

Продовжити. Він виходить з бізнесу. Втрата – це щось інше.

Або так. Як мій друг говорить, «Бізнес існує на неврозі замовника». Я повністю погоджуюсь з цим. Я нічого не в моєму житті - Я збираюся побудувати бізнес, щоб заповнити це недійсним.

Carlos Slim, Білл Ворота, Steve Jobs - величезний неїд всередині?

- Не обов'язково порожній. величезна потреба. Ці потреби – три види: хизоїд, невротичний, наркотичний. Ворота не особливо керуються громадськістю - переважно шизої.
Нейротик – бос: «Нехай, команда, до аквапарку? Вислухай, корпоративний люпанем? І місяць, что? Ти все так круто і милий! Як ми можемо вогонь Марії Степановни? Так що кладуть $50,000 в? Але вона хороша людина. Я отримав хороший приклад. У нас є мусульмани, не розуміти, що відбувається. Будь ласка, зв'яжіться з нами Людина починає розуміти, говорить про те, що потрібно робити так і так. І сказав він: "Не". Вони не роблять нічого. Але комісія йде, кажуть:
-Не без тебе. Будь ласка, заповніть нашу документацію на інший місяць. Ви можете допомогти нам багато. Ви вже можете допомогти нам багато.
Дизонанс людини:
до Що ви платите мені додатково?
- Ви дуже корисні.
- Ви нічого не робимо.
- Не розумію.
І це все навколо. Краї незламні. У мене є клієнт, не для терапії, але для творчості. Оплачується безпосередньо після зустрічі. Ми приїжджаємо до нього, близько години спілкування, сміятися, він має деякі нові ідеї. Я зателефоную нам: Добрий час, ми залишили - він оплачується. Ну, що він є.

- Саша, я розумію. Ви є каталізатором. Ви не можете дарувати нічого, просто спосіб спілкування, спосіб мислення, можливо, деякі фрази. . й

- Я не сказав, що це погано. Це лише те, що невротика у цій формі.
Нарцисів відрізняються. Мій бізнес повинен бути найкрутим, найпопулярнішим, навіть якщо він невеликий, але кожен знає. Ви знаєте? До речі, ви знаєте, що досить значна частина акцій Apple (Я не пам’ятаю точно скільки) належить Microsoft? Це, важливо, щоб нарцисист працював, що його продукт був найхолодніший. Ми приїхали з iPhon, iPad, вони найкращі, і це не важливо, якщо Samsung затопив ринок. Спочатку. І хизоїдних воріт безпеки. Кошти в різних кошиках, хоча конкурент No 1.
Різні потреби. Але вони просувають вперед. Хтось перетворився на 1000 кВт, хтось на 10.

р.

до Що потрібно?

- Я думаю, що мій головний фокус є наркозом. Я отримую гарну нейротику прямо зараз. І мої два компанії, команда Сікр і Шість капелюхів, як і так. Ми чуємо, вішаємо, влаштовуємо корпоративних вечірок, сповідаємо один одному в любові. І для мене це можливість переключитися. Я розумію, що будучи невротичним головним бухгалтером і люблячим, кожен є повними асами, і повертаючи на шизої "креалії, я вогонь всіх" є абсолютно різною речовиною. Необхідно перемикати. Все має своє місце і час. Ви повинні відчувати себе.

до Ви любите людей?

-Так. Коли я працюю з клієнтом, це як дослідниця. Я пишу питання і я бачу Всесвіт. Я можу відчути його. Це не людина, яка приходить до мене, але весь світ. І полетіти у світ з моїми питаннями, як човен. В'язувати до зірки - це чорний. «Чому вона чорна?» він запитав. Він не відповів. Я пішов. У моїй голові я бачу все в цих фотографіях. Не завжди, не всі. Але питання пропущено, я летю в зірку, і є інший світ всередині. І це ще більше, ніж той, що він був. Все гарне, яскраве, цікаве, енергійне. І іноді немає. Я полетіти між радою, смарагістю, тривалістю, інтересом.
Саме тому я люблю людей – для світів. Я також люблю почуття заздрості і спробувати його зловити. Що я розумію, якщо я ревно, я можу мати щось я заздрість. Коли я не був в терапії, працював в рекламних оголошеннях, мій менеджер прийшов на роботу. І він був так цікавим для мене, щоб я був намальований до нього, я любив все - спосіб спілкування, вміння подарувати себе. І заздрився «Клас...Я хочу.» Тоді театр і терапія дав мені це. Тепер я можу зв'язатися з тим же рівнем свободи, що і хлопець. Я також можу жартувати, диск, жити. Не існує, але жити. Заповнювати кожну одиницю часу з державою, яку я хотів.

Ви думаєте, що кожен потребує сеансу для покращення якості життя?

Якщо у вас є бажання, потреба, інтерес, так. Якщо ні, це може бути шкідливим. Ви не зможете отримувати інформацію, яку ви отримали. Ніщо страшно. Ілюзію, що терапевт може розбити людину. І багато на початковій стадії бояться брати клієнтів: "Як це - людина!" Це психіка, і я майже доторкнувся все своїми руками, запитати мої питання. Що робити? Поширений страх. Не дуже погано, тому що психіки є складною системою, і вона повернеться до закономірностей поведінки, які існували перед втручанням. Фак, ви порушите його. Щоб закрутити голову людини, потрібно налаштувати голку.
Але ви повинні йти? Це, до речі, проблема психоаналізу в Європі – є обов’язковими, вони включені в умови медичного страхування. Розробляється психоаналіз. Але в той же час, щось втрачене, бо змусити його робити це не зовсім право, я думаю.
І Гестальт є добровільною справою, і що, я думаю, це його сила. Якщо ви хочете, ви відчуваєте те, що вам потрібно, то ви йдете. А потім ви отримаєте максимальний результат.

до Що скажуть на двері офісу?

- Клас? Перше, що приходить на думку Саша Олешка.

- Може бути передчасним. У вас є спекулятивний офіс?

- Я не знаю... Тепер я шу в міру необхідності, але до окремого – не знаю. Я думаю, що я повинен, я буду. Тоді знак прийде на розум. Якщо є багато інших офісів, то Саша Олешка, щоб не пропустити. А якщо вам не потрібно зареєструватися в моєму офісі, секретар покаже вам, куди піти.