Викрутити всі і піти на сні.

Melanie Geidos є дівчина, яка живе і домогтися неприпустимо всі вороги. Мелані не проживала все життя. Навіть, як дитина, вона була морально і фізично зловживала її однолітками, тому що вона дивилася з них. Щоб бути чесним, поява Мелані Джейдо не викликає кращих емоцій, але за страшною оболонкою приховує нерозривний дух і незграбний настрій.

Мелані страждають від вродженої ектоптермальної дисплазії. Через гілочки життя Geidos ще вдалося досягти зірок. Дівчинка втирала ніс капелюшок і стала відомою моделлю з незвичайним зовнішнім виглядом.

У вас немає уявлення про те, що ця дівчина йшла.

«Для дитини, я часто бажав. Люди тримали зірку на мене. Я був пригнічений і хотів вбити себе. У той час я не думаю, що я живу, щоб побачити мій 18-й день народження, говорить Мелані.

Але дівчина проходила на її останню силу... В результаті закінчила вищу навчальну установу та отримала ступінь магістра образотворчого мистецтва. Варто відзначити, що під час навчання в Інституті Pratt Мелані радикально змінили ставлення до життя.

Melanie Geidos має дружбу. Впевнений, він запропонував спробувати себе як модель.

«Я допомогла мені зрозуміти, що я був єдиним, – каже Geidos.

Виявилося, що в моделювальному бізнесі користуються дівчата з унікальним зовнішнім виглядом.

Melanie нарешті знайшов себе. Професія поступово перетворилася в її пристрасть.

сьогодні Мелані Гейдос може впевнено назвати себе щасливою людиною у світі.

Дівчина вже забута про її зловмисників. Все модель робить, вона несе виключно для її задоволення і для тих, хто все ще не сором'язливий вигляд.

На прикладі Мелані Джейдос знову доводить, що всі проблеми лука в наших розумах. Так, Мелані не привабливі, але є щось більше до цієї дівчини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

через igenno.cc