10 речей Я дізнався про відрізання на смартфоні

За три місяці автор використав iPhone не більше години на добу

Коли Кріс Баілі закінчила бізнес-школа, перспективний молодий чоловік отримав два хороші пропозиції на роботу. Це те, що вчорашні випускники можуть тільки мріяти... але не Байлі, адже хлопець мав план.

Кріс вирішив приділити цілий рік, щоб поліпшити свою власну продуктивність: він обіцяє себе проводити різні види експериментів протягом року, перевіривши поради гуру, приходячи до власних викликів, і описувати результати і досвід у своєму блозі. Кампанія Кріса «Східність» привернула велику увагу на прес-конференції, присвячені його експериментам у газетах та блогах, а автор вирішив не зупинитися і досі зберігає свій блог www.alifeofproductivity.com.

У блозі МВАконсульт опублікував переклад результатів Bailey про використання стільникового телефону на основі одного з його експериментів.

За останні 3 місяці я використовую свій смартфон протягом одного часу: хитрий стан, враховуючи, що пристрій сприймається як частина мене. По суті, перед цим експериментом, мій смартфон був схожий на рукав, тому з'єднання з сукню мого життя, що я не міг уявити існування без нього. Якщо я бачив книгу, яку я хотів читати, я фотографував його, так що я можу повернутися до неї пізніше. Якщо я хотів провести час на автобусі, спробуйте вгадати, що збирався.

Це невидимий дизайн, і це повністю стосується мого гаджета. За останні кілька років, мій iPhone зробив багато корисних речей, починаючи з ранку, щоб відстежити мій сон, і з часом він так інфільтрував мій щоденнийрут, який він став невидимимимим для мене. Це важлива частина життя, тому я міг би уявити існування без гаджета. До того, як я почав експериментувати, я використовував мій телефон на 3-4 години на добу. І ось 10 речей, які я відкрився за допомогою смартфона 1 година на три місяці.

1,1 км Відразу після того, як я почав експериментувати, я зустрів хлопця ім'я Михайла на зупинці, просто тому що я не мав навушників у вухах. Це сталося 2 рази під час експерименту.

2,2 км Ваш смартфон - це невелика чорна дірка в кишені, яка натягує в її воронку десятки разів щодня. Якщо ви витягуєте його, поки ви не будете в ліфті, на автобусі, при цьому ви знаходитеся на прогулянку, ви будете виводити 100% від вашої уваги, значно знижуючи ваше сприйняття, доки ви перевозите до вашого призначення. Я не знаю, якщо це добре або погано, але я нахиляю до першого варіанту. Як і практика медитації, що дозволяє розвивати увагу, мобільний телефон працює точно протилежно: концентрація дисіпсує.

3. У Я помітив, що кращі ідеї приходять повністю спонтанно, особливо коли я нудь. Коли мозок нудний, він виглядає для розваг і ідей в нових місцях. Голова також перетравлює старі ідеї, коли не зацікавився. На мій погляд, прилипаючи до смартфона, коли ви занурилися, це контрпродуктивне сприйняття, особливо в довгостроковій перспективі.

4. У Дослідження показує, що «Проблеми, пов'язані з використанням мобільного телефону при русі автомобіля, можуть бути порівняні з тими, що пов'язані з п'яним водінням». Але те, що люди не просто використовують свої телефони під час руху. Під час зустрічі нараді під час роботи. Подумайте про те, скільки уваги смартфон приваблює, і ми можемо витратити набагато менше часу, ніж люди думають.

5. Умань Якщо я пропоную вибір між чашкою кави з ким-небудь або з тим же людиною, я знаю, що я віддаю перевагу після мого експерименту. Текстінг, Twitter та Facebook цікаві та цікаві, але якщо ви дійсно хочете побудувати відносини з ким-небудь, краще зустріти людину замість текстування їх онлайн.

6. Жнівень На зустрічі краще вимкнути мобільний телефон абсолютно незалежно від того, що ви робите з телефону. Коли у мене була кава з кількома друзями під час цього експерименту, то перше, що я зробив, коли я сіла з ними, відключився телефон повністю. Ця акція є відмінним способом показати, як важлива людина, щоб ви і що ви слухали їх 100%.

7. Про нас Коли люди нервують або турбується про ситуацію, вони знаходяться в тому, що вони відразу виглядають на екрані телефону Наступного разу, коли ви крокуєте в ліфт, зробіть психічну замітку про те, як багато людей застрягають у телефоні, особливо якщо є тільки одна людина, крім вас. Коли люди хвилюються про ситуацію, які вони знаходяться, вони практично завжди намагаються зайняти руки і думки з чимось, як правило, з телефоном.

8. У Як правило, більшість речей, які ви робите з вашим телефоном, є відходами часу. До них відносяться соціальна взаємодія, оновлення стану та інші речі, які мають дуже короткий термін зберігання (але не є непристойним стимулом). Я не можу сказати, що мій смартфон без використання: це один з найбільш практичних гаджетів в моєму житті. Так ви повинні взяти трохи часу, щоб зрозуміти, який вид дії буде дати вам високі повернення, тому що для самої частини ця активність тільки з'їдає час.

9. Навігація Якщо ви змусите ваш гаджет, щоб виконати стільки дій, як я вимушена шахта, я б не використовувати смартфон набагато більше, ніж ви думаєте. Якщо на початку експерименту я запитав, скільки часу потрібно використовувати пристрій, я б сказав 30-60 хвилин на добу. Але лише кілька днів обчислення дозволили мені зрозуміти, що це далеко від справи. Насправді, я використовував смартфон протягом 3-4 годин щодня, тільки тому що я зробив це зробити багато речей. І це пристойна кількість часу, що ви можете витрачати на щось більш корисно, ніж просто за допомогою телефону. Ви будете здивовані на скільки часу смартфон насправді займає.

10. Подумайте про те, як багато справ, які ви делегуєте Теорія «роботи зробити» дуже потужна і поширена. У відповідності з цим, Ви маєте право на виконання робіт з індивідуального пристрою, об’єкта та навіть особи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Перш ніж експериментувати, я опрацював більшість завдань на смартфон. Зокрема, моя робота була давати свій обліковий запис Twitter, надсилати та отримувати повідомлення, грати музику, відповісти на виклик, кількість номерів, відкрити веб-сайти, запустити гру Starbucks, розрахувати свою роботу, розповісти мені час (і бути таймером), ... У зв'язку з тим, що більше роботи ви даєте свій мобільний телефон, чим більше ваше життя буде руйнуватися, коли пристрій зникне.

Розуміння того, як багато завдань, які ви призначаєте пристрій, щоб зробити для вас, дозволить вам зрозуміти, скільки місця, яке насправді займає в житті.

Веб-камера