Мінімалізм

Популярні блогери Марк Мансон розповідає про те, як відірвати все зайве і почати жити

Автор статті Марк Мансон, автор його популярного блогу www.markmanson.net.

Ось все я отримав: MacBook Pro, IPad, iPhone, сім сорочок, дві пари джинси, два куртки, пальто, один светр, дві пари взуття, валіз, рюкзак, шорти гімнастики, туалетні приналежності, шкарпетки та білизна. Все, що я можу бути упакований в невеликий валіз на півгодини і перевозиться в будь-яку точку. І це незважаючи на те, що я також володів онлайн-бізнесом, який приносить хороший прибуток. На Бойському клубі Тайлер Дурден зробив сміливу заяву: Що ви володієте в кінцевому порядку.й Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що це правда, я не буду переконувати вас, щоб викинути всі свої володіння або йти жити в горах або що-небудь подобається. Очевидно, що у вас є власне життя, будинок, сім'я та потреби, тому різкі зміни способу життя можуть бути абсолютно неприпустимо. Особисто я живу в новій країні кожні три місяці, і всюди я шукаю себе тільки в оренду номер і мій ноутбук. Я розумію, що це далеко від розкіш.

Що я збираюся спробувати переконувати вас, що ви, ймовірно, не повинні стільки речей, як ви думаєте, що ви робите, і що позбутися від них може бути дивовижний реліз і зробити вас щасливі. У 2007 році я зламався після закінчення навчання з університету. Для того, щоб впоратися з цим, я продаю більшу частину свого майна. Я переїхав до дивана з другом. Це був важкий час. Але незважаючи на те, що моє бажання продати все, я все-таки переїхав з другом з двома величезними коробками ярусу, валізи, повний одяг, настільний комп'ютер, стілець, стіл, телевізор та інші речі. За шість місяців, які я був на цьому дивані, 75 відсотків всіх, які все ще були в ящиках, неактично.

На наступний рік я продовжував боротися за онлайн-бізнес, але не було грошей. Не було куди піти, і я переїхав до життя з матір'ю, по дорозі, даючи більшість речей. Тепер це смішно думати про це, але в той момент я дійсно відчував себе як невдача, тому що я мав продати свої речі весь час, щоб зберегти бізнес плавати. Через шість місяців я переїхав до Buenos Aires. Я взяв велику валізу, і перед тим, як я думав довго, що взяти з собою, щоб валізу була все «необхідне» для шестимісячного перебування за кордоном. Не можна сказати, що я не використовував половину речей, які я приніс мені до Аргентина.З тих пір я буквально позбавлявся від усього, що я не користуюся регулярним. Більшість часу я живу на валізах. Більшість моїх речей є дорогими, але вони не придбали для розваг, не продемонструвати статус або на зиму, але просто тому, що вони корисні. Єдиним винятком цього правила є мій гітара, який я пішов з матір'ю, оскільки я не хочу подорожувати з нею.1 Особисті інвестиції і біль втрати

«Особливе інвестування» – що позбавляється в Боротьба, що потрібно мати купу хороших речей. Особливо це стосується американської культури. американці неймовірно матеріально-технічні, і часто не розуміють її. Подруга шахти нещодавно розповіла мені, що коли він був молодим професіоналом, він провів неймовірну кількість часу, щоб зробити його ідеальним місцем для життя. Придбавши правильні меблі, які підкреслять особистість власника, купили ще і нові елементи декору. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він описав як найпрестижніший період життя. Цей вид особистих інвестицій в майно є результатом реклами. А реклама чудово працює. Люди прикріплюються до компаній, які роблять автомобілі або вантажівки, на комп'ютери, одяг і т.д. Зберігаючи гроші на всіх цих речах, витрачаючи багато енергії, вибираючи те, що найкраще представляє їх, оскільки вони вже почали визначати себе як Ford guy, Apple вентилятор і т.д.Ви не можете уявити своє життя без неї. Тим не менш, інвестиції в вашу особистість, в різних зовнішніх атрибутах (в статевих відносинах, в яких люди думають про вас, в речі, які ви володієте) не дуже добре, і він знижує самооцінку. Другий фактор, втрата, сумний проза життя. Психологія говорить про те, що біль втратити щось набагато більше, ніж задоволення володіння щось. Це правило вірно для всіх: для відносин, для майна, для проведення змагань. І це вкладено в нас. Кожен з нас Можливий біль втрат приводить нас, щоб витрачати більше часу і енергохолдингу на те, що ми вже маємо, і ця вартість набагато більше, ніж задоволення власних речей. Це реальне заміс. Однак існує певна користь від вкладення речей. Дослідження про щастя припускає пару речей: 1 час що ми є набагато щасливішим, ніж безпосередній володіння його, і1 час Ми повинні покласти енергію в наші відносини, а не те, що ми володіємо.Позбутися від зайвих речей і поліпшити якість життя в наступних напрямках:Проведіть більше часу і гроші, які говорять людям. Поставляйте якомога більше своєї особистості, як це можливо, у власній поведінці, так і у зв'язку з іншими, і якомога простіше в речах навколо вас. Позбутися від страху можливих втрат і від намагатися тримати те, що ви вже маєте на будь-якій вартості; Заощаджувати гроші (вклинки допомагають зменшити стрес) Я впевнений, що один день у мене є нерухомість, я повинен облаштувати невелику квартиру або будинок або щось інше. Я впевнений, що я не буду проектувати свою ідентичність на шляху до більшості людей.2 Що можна позбутися від сьогодні?

Тепер починається цікава річ. Поговоримо про всі безшумні яруси, які ви можете позбутися від сьогодні. Я збираюся почати з найпростіших речей, і поступово переходити на найважчіший .90% від чого в шафі, гаражі або мансарді. Це найпростіша частина нашого «генерального очищення». Це всі види старих гольф-клубів, які ви ніколи не використовуєте, іржі інструменти, втомлені настільні ігри, велосипедний насос не має більше, старих іграшок і так далі. Якщо ви не сказали себе, "Ви ніколи не знаєте, це може приїхати в руки". А ви не кинули їх, бо вони дорогоцінні до вас як пам'ять. Але подивіться, якщо ви не використовували їх в останні три місяці, і якщо ви не використовуєте їх в наступні три місяці, викинути їх.Компакти. Це 2014. Зберігати час і зберігати всю музику на комп'ютері. Кілька років тому я продаю всю колекцію 400 компакт-дисків за 500 доларів, а потім сплатив за літаковий квиток в Панаму. Це просто.Відео ігри. Про половину своїх читачів були шоковані, коли вони читали це. Так, відеоігри веселі, вони іноді допомагають відпускати пару. Але більшість чоловіків, особливо молодих хлопців, грають занадто багато. Вони не тільки витрачають багато часу і грошей на неї, вони знищують їх життя. Якщо ви витратили половину часу на читання відеоігри або взаємодіяти з іншими людьми? Так що це час, щоб позбутися від вашої улюбленої ігрової консолі і видалити Diablo 3 з жорсткого диска. І почати жити.Телебачення. Добре, є хороші телевізійні шоу. Ви можете переглянути їх безкоштовно на комп'ютері в будь-який час. Забудьте телевізор. Це просто допомагає вам всмоктуватися в будь-які різновиди нещільності і нічого більше. Ви любите спорт? Зайдіть і подивіться ваші улюблені ігри на спортивному барі. Відстеження спорту з іншими людьми в десять разів краще, навіть якщо вони повністю незнайомі.Книги. Я не люблю папір, як ніхто інший. Але купуйте собі Kindle або iPad і завантажуйте свої книги. Мені не було, і я протистояв її стільки, скільки я міг. На жаль, я радий я зробив.Одяг. Все, що вам потрібно: 3-4 сорочки, 3-4 футболки, дві пари джинсів, хороша пара брюк, шорти, кросівки, взуття, пальто, куртка, светри, шкарпетки і нижню білизну. Ви, ймовірно, є набагато більше вище. І, швидше за все, ви постійно зносите не більше, ніж вище. Більшість людей носять 75% свого гардеробу близько місяця. Так чому б не спрощувати все і позбутися від неї?Меблі. Тепер, більш серйозно, що велике крісло, яке ви ніколи не сидите, це меблі для їдальні, які ви доторкнулися один раз на рік, що додатковий стіл у вашому офісі, що книги, які використовуються для книг, які ви вже продали. Коли ви позбавите від всіх непотрібних меблів, ви, ймовірно, знайдете, що ваш будинок або квартира в два рази більше, як це колись здавалося. Для деяких з вас буде дуже важко зробити, але якщо ви керуєте його, ви можете використовувати гроші, отримані для того, щоб перейти на краще місце. Пам'ятайте, що щастя приносить досвід, а не речі.Автомобіль. Якщо ви живете в місті з відповідним громадським транспортом, ви, ймовірно, не потребуєте автомобіля. Я не мав автомобіля в дев'ять років, і я не думаю, що це коли-небудь прийде. Ми вважаємо, що я божевільний, але вони ніколи не жили в місті з хорошим громадським транспортом. Якщо у вас є кілька речей, то ви можете добре жити в кращому місці в місті, а потім за допомогою автобуса або метро, щоб дістатися куди потрібно піти. Не тільки дешевше, зручніше і приємні. Після цього існує значно шкідливі викиди. Єдина ситуація, в якій я хочу знову їздити, коли у мене є чотири молоді діти, і я повинен піти назад і вперед, приймаючи їх або до футбольних тренінгів або кульових танців.

Веб-камера