Все, що я хотів знати про життя на 20

Кілька спостережень, корисних для будь-якої підготовки, щоб вийти з дорослого віку

Публікуємо переклад статті за допомогою популярних американських блогерів Mark Manson www.markmanson.net. Коли я був 20, я не мав мети. Я просто закінчив музичну школу і просто порізати моє довге волосся. Я хотів би виїхати з Техасу, але я не знаю де. Я був розумним, висипним і дуже дратівливим.

Я 30 тепер і багато змінився в останні 10 років. Я побудував свій бізнес, я був багато країн, я зміг розпочати кар'єру як письменника, що я ніколи не очікував. Я можу тільки оцінити драматичні зміни, які трапилися мені, припинивши і звернувшись назад. Ось деякі речі я дізнався: 1. Коли ви молодий, ваш найбільший актив є вашим талантом, не ваші ідеї та досвід.часй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Подаруйте все і подорожуйте світ на кілька років. Або запустіть компанію, щоб створити якийсь божевільний додаток, який ви прийшли з друзями. Відмінність безробітного 22-річного з боргом та без досвіду роботи та безробітного досвіду 25-річного з боргом та без досвіду роботи недбала в довгостроковій перспективі.2 У житті є два види друзів: ті, хто не змінює, коли ви залишаєте їх довгий час, і ті, хто відчуває, як змінилося, коли ви залишаєте, а потім повертаєте назад. За останні п'ять років в різних країнах. Це, на жаль, означає, що я залишив багато друзів у багатьох різних місцях. Весь цей час я відкрив, що ви не можете зробити когось, щоб вам було. Дружба або не існує.Я також знайшов, що це дуже рідко, щоб прогнозувати, які друзі будуть залишатися з вами протягом тривалого часу і що не буде. Я пішов з Бостона восени 2009 року і пішов через вісім місяців пізніше. Багато людей, які були близькими до мене, коли я пішов, не поспішаючи мене, коли я повернувся. А деякі абсолютно випадкові знайомства поступово стали близькими друзями. Це не означає, що перша група людей погані люди або що вони погані друзі. Не вдається. Це просто життя.3. Якщо людина проживала два десятиліття, вони, як правило, навчаються зосередитися на своїх цілей. Ви маєте намір виконати завдання X, Y та Z, і ви робите їх, або ви не будете. Якщо ви можете зробити це, відмінне. Якщо ви неЯ дізнався, що життя насправді не працює. Звичайно, це приємно завжди мати деякі цілі і завжди має напрямок, щоб працювати, але я знайшов, що досягнення цілей є невід'ємною. Коли я перевернув 24, я сидів і зробив список цілей, які я хотів досягти 30. Цілі були амбітними, і я взяв список дуже серйозно. Як мінімум за перші роки. Поки я досягла третини цих цілей. Я зробив значний прогрес на другому третині моїх цілей. Але з останню третину все залишилося таким же. Я вірю, що точка всіх цих цілей становить 80 відсотків, щоб нам зробити щось, і 20 відсотків, щоб зробити щось. Значення будь-якого суб’єкта практично завжди лежить в процесі невдалих і повторних спроб, не в кінцевому досягненні.

4. У Насправді, ніхто не знає, що він робить, є багато тиску на дітей в школі, щоб точно знати, що вони будуть робити з їх життям. Починається з вибору університету, які підуть до школи. Тоді є вибір вакансії. Тоді буде вибір шляху, який допоможе піднятися на кар'єру сходів, і якщо це можливо отримати до вершини його кроку. Тоді є весілля, потім діти.Але правда, майже ніхто не має найменшої ідеї, що саме він робить в 20-х роках.І я впевнений, що продовжується в житті. Все просто переробляйте свою точну пропозицію. Я рідко знав, що я робив. Я продовжую отримувати листи від людей, які хочуть знати, як я побудував свій бізнес, коли я вирішив стати письменником, і що мій оригінальний бізнес план був. Правда, я ніколи не знав будь-якого з цих речей. Вони просто трапляються. Я шукав можливості і діяв на них. Більшість цих дій, що закінчилися збою. Я був молодий і може дозволити собі невдачу. В кінці я хотів би знайти власний спосіб зробити те, що я люблю і зробити це добре.5 Я починав свій бізнес в дивовижній галузі, яка взяла мене до деяких цікавих місць і дозволила мені познайомитися з цікавими людьми. Я відвідав більше 50 країн світу. Я дізнався кілька мов і говорив про багатих і бідних, як в багатих і третіх країнах світу. І я знайшов, що В цілому люди хочуть те ж саме.й Все про харчування, гроші, роботу або сім'ї. Кожен хоче виглядати круто і відчувати себе важливим птахом, навіть найхолоднішим і найважливішим. Кожен має турботи та труси, які одержують у своєму шляху, незалежно від того, наскільки успішним вони є. Я навчився судити не тим, хто вони, але тим, що вони роблять. Наприклад, деякі люди, які не повинні бути такими людьми, як мене. І ви не знаєте, що ви маєте справу до тих пір, поки ви витратили достатньо часу з цією особою. Звертаємо увагу на те, що він не схожий на те, що його гендер і т.д.6 Світ не піклується про вас Подума про те, що на перший погляд здається страшним: «Діє, хто піклується про мене?» Але він стає визволенням, коли він розуміє своє істинне значення. Як сказав Девід Фостер Гаманець, «Ви будете перестати турбуватися про те, що інші думають про вас, коли ви дізнаєтесь, як рідко вони роблять це». Якщо ми ніколи не існували, якщо ми не робили. По догляду за тілом. Як і зараз, ніхто не піклується про те, що ви насправді сказали, або що ви зробили до вашого життя. Це дійсно хороша новина: це означає, що Ви можете відгулятися з великою кількістю припливів і людей забудеться і пробачить вас.й Немає причин, що ви хочете бути.7 Ми живемо відразу на 542% краще, коли я зрозумів, що інформація, яку ви споживаєте онлайн, становить 5% від екстремальних явищ, які піддаються передньому плані, і приблизно 90% життя відбувається в невідповідному фоні, де більшість людей насправді живуть. Якщо ви читаєте інтернет правильно, ви помітите, що Світова війна III неминуча, що корпорації правильують світ через деяку конспірацію, що всі чоловіки є рапсами, що всі жінки хочуть бути ріпаковані, що білі люди потерпілі від «поворотного расизму» і т.д. Нагадуємо себе: Життя просто, люди подобаються, і шматочки, які розділяють нас, часто просто тріщини..

8. У Я пам'ятаю читання інтерв'ю з Пилін Московіцом, співзасновником Facebook. Про це заявив журналіст Пилінін, що він хотів би відчути частину «на нічний успіх»? Він сказав про те, що це: "Якщо по-справжньому успіху" ви означали, що всі ночі, протягом шести років, то я відчуваю дуже втомився."Ми, як правило, думаємо, що речі просто відбуваються самостійно. У міру того, як витримувачі, ми повинні бачити тільки кінцевий результат чогось, а не жорсткий процес (і всі невдачі), який відбувся, щоб нарешті досягти його. Я думаю, що ми молодий, ми маємо цю ідею, щоб зробити щось велике, що змінить світ. Ми мріємо про це, тому що ми не розуміємо, що всі «великі речі» насправді складаються з сотень і тисяч дрібних речей, які роблять спокійно протягом тривалого періоду часу. Ласкаво просимо в життя.9. Я був так багато небезпечних місць, як всередині, так і за межами США. Тепер, коли це можливо, більшість людей є корисними і добрими. Якщо є якісь практичні поради, які я хотів би дати кожному 20-річчю, ось це: визначення маршруту подорожіЯкщо у вас виникли сумніви, запитайте їх про них і запитайте їх про них. Ця порада не має недоліків і корисно всім, особливо якщо вони ще молоді і враження. 10. І нарешті, можливо, найбільший розчарування за 20-річного віку: шанси ваших батьків припинили вас про багато речей, як дитина. Багато людей роблять це (як мій маму подобається сказати, «діти не народжуються з посібниками) І швидше за все, Ви починаєте заперечувати всі батьківські помилки, коли ви 20.й Вирощування і життя в точку, де можна розпізнати всі батьківські «ягни» завжди болючі. Це може викликати багато гіркоту і шкоду. Але, можливо, перша користь дорослого, правда про дорослість. Це визнання, прийняття та (можливо) прощення одного з батьків. Вони люди, теж. І вони краще, навіть якщо вони не завжди знають, що краще.

Веб-камера