Цей хлопець втратив свою любов... У пам'яті її він вирішив зробити фотосесію з дочкою.

Рафаель Дел У 20-х роках відчував себе як щасливий хлопець у світі. У цей час він зустрів свою любов - 17-річний Тетяна. І вони одружилися, і через кілька років вони мали маленьку дочку.

На жаль, їх родинне щастя не тривале. У 2013 році після побачення Тетяна загинула в автомобільній аварії. І неспроможний Рафаель залишається самотньою з маленькою Раїсом, яка в той час був 2 роки.

Час злегка тьмяного психіку Рафаель, але почуття для Тетяни залишилися міцними. Отже, федовер прийняв рішення в оригінальному вигляді на честь пам'яті коханої.

На тиждень перед весіллям Рафаель і Тетяною влаштували спільну фотосесію, і чоловік вирішив відтворити атмосферу цих фотографій.

Тепер разом з Рафалем замість своєї дружини їх 4-річної дочкою Раїса позує. Вони беруть однакові пози, як і у старих фотографіях.

Коли-небудь можливо, Rafael намагається зробити фотографії в одному одязі, він wore роки тому. Якщо він не носить щось схоже.

144994

Відтворити фотографії Rafael Del Kohl публікує у своєму блозі. Це чудовий спосіб на честь пам'яті Тетяни.

«Я сподіваюся, що цей проект дозволить зрозуміти, що мої почуття не ослаблені, і це не просто для мене, щоб прийняти втрати», – говорить Рафаель.

«Наша дочка допомагає мені через цей жир. І вона щаслива!

Рафаель - солодкий і дотик. Якщо він вразив вас, поділіть статтю з друзями.

через igenno.cc