10 речей Я зрозумів після перегляду Interstellar

Кінофільм «Інтерсtellar» від режисера Крістофера Нолан нещодавно просто гасить світову громадськість. У фільмі здійснювалися міжгалузеві подорожі, Земля проживала останніми моментами, кораблі ковтнули чорні діри, час стрибків і багато іншого. Після перегляду цього фільму, крім багато вражень і емоцій я зробив 10 простих висновків для себе:

1) Я знаю абсолютно нічого про науку.

Незважаючи на те, що я коледж-освічена людина і я думаю, що я досить ерудит, коли я зустрілася з законами фізики, теорій і математичних формул, вони просто удар мій розум. І незважаючи на те, що в кіно директор спробував гасити якомога простіше і поставити всю історію в роті, я ще не розумію багато. Тексти пісень, а це означає: І бути чесною, це змусило мене відчувати себе трохи приступати.

2) Я не хочу жити в кінці світу.

Я завжди думав кінець світу був сумним, але принаймні цікавим. Зомбі apocalypse, метеорити, люди, які живуть в бомбових притулках і бойових дій з хребтовими монстрами. Все добре, звичайно. Але Нолан продемонстрував, мабуть, найбільш прозаїчний, але хрусткий кінець світу. Відчайдушне слово можна використовувати для його опису.

(3) Космічна подорож дуже страшна.

Кожна хвилина фільму, щось неприємне відбулося до головних акторів в космосі. тисяч речей, які могли б вийти неправильно. Прийміть не менше 23 років очікування. Якщо я був цей хлопець, я буду божевільний. Макконагей колись сказав: «Все, що відокремлює нас від чорного простору, це кілька міліметрів сталі.» Бррррр.

(4) Незважаючи на вашу чуйність, я можу бути емоційним під час перегляду. фільм.

Я зізнався .

Деякі моменти фільму дійсно приймають серце. “Interstellar” – це не тільки потужна наукова фантастика, але й дуже глибока драма. Історія про батька і дочку і всієї родини. Історія зникнення людської гонки. казка боротьби.

(5) Я ніколи не бувАстронаут.1990Р. 2199Р.

Багато дітей хочуть стати астрономом. Звісно, в дитинстві нічого не охолоджується, ніж це мрія. Тепер, коли я дивлюся на цю перспективу з вирощеними очима, то думав про те, що в позиції команди Interstellar відлякує мене до шейвера. Для мене це катування. Я маю велику повагу для астрономів.

(6) Час очікування.

Однією з основних точок сюжету фільму є теорія часового діляції. У короткому віці астронаути набагато повільніше, ніж люди на Землі. Ця теорія була передана до себе Альберта Ейнштейна. Вона говорить, що коли ви подорожуєте на швидкості світла (або якомога ближче до неї), час набагато повільніше. Це частково доведено на Землі. По суті, у той час як вік людини на Землі, ви можете залишитися на той же вік протягом років.

7) Потвори.

Теоретія, що лежить в фізиці, є просто вражаючим. Після пояснення теорії в фільмі я не розумію, що вони означали, і пішли на аліменти Google. Тепер уявіть всесвіт як плоский аркуш паперу. Ви можете переміщати по ній в прямій лінії. Але якщо ви згините папір так, щоб крапки листового дотику і зробіть отвір в цьому місці, то для вас є черв'як для вас. Ви можете подорожувати по ньому в інший кінець листа без того, щоб це зробити в прямій лінії (що, ймовірно, займе мільйони років). У теорії черв'яки існують, але ніхто не знає, як вони з'являються або як довго вони активні. Це свого роду таємницю.

(8) Всесвіт дійсно більше місця.

Я не збираюся описати, як великий Всесвіт. Це буде таким чином, як, скажеш, винахідливості нового кольору. Навіть вчені, які знають мільйони разів більше про всесвіт, ніж ви, і я не знаю, наскільки він великий, і як далеко її межі поширюється.

(9) Є тисячі неперевершених, наукових теорій.

На офіційному науковому терміні «Налаштування». Є також теорія всього. Чому це не було в школі? Це зацікавить мене набагато більше, ніж будь-яка мовна теорія фізики. У будь-якому випадку, переглядаючи «Interstellar», ви можете зловити. Фільм містить велику кількість найхолодніших наукових теорій.

10) Є багато речей, які вчені не розуміють.

Ми не знаємо, якщо ми самотні в Всесвіті або ні. Чи існує життя або принаймні можливість життя на інших планетах? Що може створити черв'яки і що дійсно луки в чорних дірах? Ми знаємо, що ми знаємо нічого. Я сподіваюся, що деякі наші технології, космічні кораблі та тисячі теорій, що керуються Inquiring Human Mind, зможуть розблокувати ці таємниці. Я дійсно сподіваюся, що я буду жити, щоб побачити його знову...