7 Тенденції Це Весна

1. Жовтий.

Яскравий жовтий колір нас занурився з останнього сезону. Непристойна спекотна літо, жовтий йде все під. Жовті штани над щиколоткою можна носити, як на вечірній набережній, так і вранці для кави, так і білих кросівки з ними будуть виглядати дійсно смачно. Однак краще не перестаратися з жовтим: так загальний вигляд буде дуже погано, якщо це, звичайно, не брючний костюм.

2. Костюми.

Чоловіча шафа повільно переходить в жіночу шафу. Отже, за останні десять сезонів ми не вийшли з джинс-бойфрендів, і зараз ми закріплюємо костюм від чоловіків, знову закриваємо. Івс Сент-Лонт буде гордим з нами. Штани і куртка тепер можна назвати кодом офісної сукні тільки для дроби, насправді це чудовий варіант для ходьба, особливо розбавляючи цей образ за допомогою кросівки і шкіряного бюлетеня.

3. У Вино Марсала або колір 2015 року.

8173318

р.

4. У Джинси, джинси і джинси знову.

Не одна дівчина, хоча б не одна я знаю, хто не любить джинси. Цього року дизайнери пропонують нам перенести джинси в тіло: все почалося з комбінезонами останнього сезону, всі полки масового ринку були обрамлені різними варіаціями таких уніформ. Натхнені вуличними зображеннями, модні будинки вирішили підкреслити нас в джинси буквально від голови до пальця. Ви знайдете сукні міді, міні-спідниці, сорочки, які, однак, ніколи не вийшли з моди. Комбіновані джинси дуже простий: джинсова сукня буде виглядати шикарно з будь-яким взуттям, від завантажувальних костюмів до тапочки, можна вибрати шифонову блузку до спідниці, а джинсову куртку можна сміливо покласти на будь-який образ. Однак, не будучи впевненим, краще не намагатися всього цибулю на себе, часто це виглядає занадто багато. Найважче позбутися від залишків пізніх 90-х - на початку 2000-х, коли Britney Spears не пішли в джинсовий костюм. О, ні - і вона прогулялася.

, Україна

р.

р.

5. Умань Клеш.

Я не знаю, чому щиколотки ніколи не привертали мене. Чи завжди здавалося мені, що це мода з минулого, і в такому одязі тільки для концерту мого улюбленого ABBA, або я був ревнистим всім, бо Клес, як Kendall, і я, скоріше, Кім. Що б він був, тепер кіг в моді офіційно і абсолютно нездатний. Клес, непарно достатньо, щоб об'єднати досить складно. Я б раджу брати модель не ультрамодний, але «базічний», його легко вибрати. Спочатку виберіть потрібну довжину: не вище кістки, але не набагато нижче її. По-друге, ширина: для того, щоб не повернути нас на концерт ABBA, це не повинно бути 30 см в діаметрі; штани повинні прикрити підйом вашої стопи, але не закриваємо пальці на нозі. Один з найбільш успішних зображень з такими брюками я бачу свого роду офісний шик: з блузкою і контрастними катерами, все це чудово доповнює траншею і широку шапку. Літній варіант з білою футболкою, солоною шапкою і яскравими еспадрілами також є улюбленим. Якщо ви хочете, щоб ультрамодна модель, то вам слід орієнтуватися тільки на ваші вподобання.

6. Жнівень Сорочки сукні.

Це те, що дизайнери думали про нас: звичайні люди, які хочуть бути модними. Побачивши на вулицях міста величезний натовп модниць у розмірних сорочках чоловічого розрізу, вони принесли цю шику до своїх колекцій. Шовковий або бавовняний, міні або трохи вище коліна, різні кольори, відтінки, текстури - все це може і навіть слід купити кожен модник. Влітку в дуеті з санвузлом або біркенками цей образ стане незабутнім і незамінним.

р.

7. Про нас Загальний білий

У сенсі цей тренд можна віднести до монохромного, але, на мій погляд, абсолютний білий слід відзначити окремо. Я не знаю, що відбувається з білим, але це буде скрізь. Я не збираюся перебільшити, якщо я кажу, що білий завжди був і завжди буде, але цього року він також модний. Ви можете сміливо купити максі або міні сукні, змішати шифон з білими джинсами, і, нарешті, купити білий мішок.

Габаритний зображення

Дуже дякую.