Цей пара Quit Все Для Їх Dreams І Це Що Happened!

Ця пара кинути свою роботу, побудував будинок на колесах і вирушив на подорож. Вже два роки тому мій хлопець Гуляму і я був тягарний з високими цінами оренди, наші в певній мірі неспроможні майно, кредити, борги і неприємні роботи, які давали поштовх до того, що ми все ще вирішили радикально змінити наше життя. Я вже почав вірити, що я ніколи не змогла реалізувати свою пристрасть до письма, ті ж почуття, що торкнулися Ґільюм про свою улюблену фотографію. Тоді ми вирішили подбати про наш маленький будинок. Ці маленькі будинки надихнули нас, щоб перетворити наше життя вниз і, нарешті, зробити наші мрії. Ми об’єднали план виконання: 1. Купити крихітний будинок. 2. Візьміть однорічну подорож до Північної Америки. 3. Створіть портфоліо мандрівника, який може показати людям альтернативну можливість жити. Гуільюм буде фотографуватися і я буду писати.

Ми почали будувати наш крихітний будинок з майже нульовим досвідом в галузі будівництва. Все, що ми були великим ентузіазмом! Не було ідей, що це не буде будинку в традиційному розумінні слова. Після проходження ряду помилок, життєвих уроків і розчарувань, ми нарешті загинув кілька птахів з одним каменем і відкладаємо на подорож нашої мрії в крихітному будинку на колесах.

За 6 місяців ми покрили шлях 17,000 кілометрів. У цей час наш крихітний abode неодноразово переніс нас на неймовірні пригоди. На шляху ми зустрілися тисячі однодумців, які, як і нам, живуть в невеликих хатих, деревних будинках, Юрцях, катерах і так далі. Гільюм фотографував ці дивовижні люди, як я описав свої захоплюючі історії. Це просто невелика частина того, що ми навчилися з цієї подорожі.

Дві роки тому, ми здавалося б, нестерпне навантаження.

19902Р. 2199Р.

р.

45576

р.