Цей хлопець навчає 5 разів на тиждень, щоб вижити!

Цистичний фіброз, який також називається кістичним фіброзом, є спадковим захворюванням, що характеризується сильними респіраторними розладами. Можливо, не варто сказати, що люди з цією хворобою живуть важко, і 25-річний Ben Mudge (Ben Mudge) і ще більше, тому що він народився з цією хворобою. Але хлопець не здався і не віддавав, і почав поліпшити своє здоров'я за допомогою занять в тренажерному залі.

Проблеми охорони здоров'я Бена почалися лише за 7 годин. Навіть тоді лікарі дали йому цю сумну діагнозу. Він підірвав операцію кишечника через його обструкції, а з тих пір, поки дитина змушена постійно приймати ліки.

За словами Бена, його дитинство було досить нормальним і його батькам ніколи не звучали з ним, але він завжди знав там щось неправильно з ним.

Я пам'ятаю, щоб взяти таблетку з кожним прийомом їжі, і інші діти в школі були надзвичайно цікаві, не знаючи, чому я це робив. Так що я спробував приймати таблетки якомога швидше, так що ніхто не помітив.

З віком Бен почав платити більше і більше уваги до дієти. Лікарі сказали йому їсти високожирну дієту, в основному прислухали його, щоб з'їсти незрівнянну їжу, що хлопець не схожий на всіх.

Коли Бен перетворив 18, він взяв контроль свого здоров'я і почав регулярно здійснюватися в тренажерному залі і дотримуйтесь здорового харчування, сповненого здорових жирів, які включені авокадо, лосось і худий білок.

Хлопець помітив, що відчував себе набагато краще від регулярного навчання і правильного харчування, за допомогою якого протягом п'яти разів на тиждень він міг зберегти функції легень на 98%, що рідко у людей свого віку.

З часом Бен вирішив, що він хотів стати персональним тренером, і тепер він працює на PureGym і тим самим заробляє життя. (Всім подобається Pure-T )

й

Лікарі були вражені, як спорт допоможе своїм здоров'ям. «Зрозуміло мені використовувати мої легені, які допомагають очистити свої легені слизу», – пояснив він.

р.

Не довге тому, Бен був зв'язаний з моделлювальним агентством, який хоче наймати його як модель фітнесу. Ми бажаємо Вам успіху.