1,1 км Очищення блендераНаповніть блендер з чистою водою, додайте трохи посудомийної машини, закрийте кришкою і переверніть її. Тепер промийте водою і це зроблено!
2. Губна помадаГубна помада від одягу можна видалити з зачіски. Обприскуйте його на пляму, почекайте 10 хвилин, замочіть місце вологою миткою і промийте як звичайно.
517265
3. У Кухонна плитаПроти плям на кухонній плиті допоможе рослинне масло. Випийте на паперовій серветці і протріть плиту.
4. У Шматочки склаХліб слід обробити повагою. Але шматки скла можуть викликати велику шкоду. Якщо ви поламуєте щось скло, то потрібно вирізати білий хліб і протерти його місця, де можуть залишатися фрагменти. Він збере все, навіть найменше.
5. Умань Очищення диванаЗалийте спирт в розпилювач і пропийте на диван. Потім протріть її чистим губкою і пройдіть пензлем. Дядько!
6. душ розпилювачПлями від жорсткої води можна видалити наступним чином: введіть в сумку оцту, краватку навколо обприскувача і залиште на ніч. Уранці знімають мішок і промийте обприскувачем.
7. Про нас ГрильВипікайте гарячу гриль з цибулею нарізати навпіл. Крім очищення гриль, ви також отримаєте смачне м'ясо.
8. Тваринний хутроЩоб зібрати хутро домашніх тварин, потрібно ходити по килиму з щіткою для миття вікон, або своїми руками в гумовому рукавички.
9. Навігація Вологі взуттяДля того щоб висохнути мокре взуття або рукавички, випити кілька газет і подрібнити всередині. Також можна використовувати мішок сухого рису.
9
10. Вентиляція грильДля очищення важкодоступних місць вентиляційних решіток використовуйте ніж для олії. На його наконечнику покладіть тканину змоченим миючим засобом і очищайте бруд з усіх щілин.
11. Брудна ПанянкаЗалийте воду і склянку оцту в каструлю. Отриману суміш необхідно трохи відварити. Тепер додайте 2 ст.л. соди. Після цього потрібно залити все і почати прибирання. Позбутися від плям буде набагато простіше.
12. Очищення сріблаФорма випікання або велика страва покривається алюмінієвою фольгою, заливають половину склянки соди і стільки ж солі. Наповніть форму теплою водою і опустіть срібний посуд. Зачекайте півгодини і змийте срібло чистою водою.
38591,000 р.
Особисто я тепер лікую очистку з більшою любов'ю, або хоча б не більше не щасти. Я хочу, щоб ви і ваші друзі, з ким ви поділитеся цим матеріалом.