9 Найхолодніші чоловічі бари, які недихають

Якщо це додаткова спальня, підвал або гараж, кожен чоловік потребує приватного приміщення, в якому він може витрачати час на власний задоволення. Ми представляємо вам 12 неймовірних чоловічих лірій, які не стикалися і інвестували в них всю душу (і, ймовірно, багато грошей):

Берлог "Батман"

Власником цього дену є великий фанат фільму «Батман». Номер виконаний в стилі печери, що прилягає до замку Брюса Wayne. Доповнення цієї краси 3-метровий домашній кінотеатр. В’їзд в «Батманську печеру» і в плівку вівся до максимуму. Дверцята побудована в книжковому шафі, і якщо ви не знаєте приміщення, ви ніколи не отримаєте.

Гараж прикрашений в стилі Harley-Davidson.

Він поєднує комфорт і жорстокість. Якщо я був власником, я був дуже рідко в будинку, я просто перейде до життя в гаражі.

р.

Ретро гараж.

Цей коханець ретро-автомобілів також не стикався з дизайном його підвалу, прикрашаючи його в стилі бар для автомобілебудів. Він зумів розмістити ретро-автомобіль в центрі, і прикрасити всю стелю номерними пластинами. Дуже незвично.

Коли, на початку посту я сказав, що кожна людина повинна мати власну кімнату, щоб бути самотньою, я лікував трохи .

Деякі люди, з іншого боку, люблять веселу компанію?

"Донбас ден"

Тут є багато любителів спорту (і є багато з них). Я не буду боятися цього слова – персональний кінотеатр з м’якими сидіннями та величезним екраном, доповненим футболками, шоломами та іншими видами спорту. Вся атмосфера цієї кімнати натілена духом боротьби. Навіть якщо ви не любителям спорту, який просто прогулявся в будинок друга на світлі, ви будете прогулятися з цього приміщення з очима на вогонь співати футбольні антеми.

"Барлог Аристократа".

На мою думку, найвишуканіший і красивий номер ( Мова не перетворюється на дзвінку). Усе в цьому номері переплетена елегантність джентльмена. Незвичайний більярдний стіл і полки вина дуже гармонійно вписуються в загальну картину.

Джек Деніелс den.

Всім любителям цього суворого чоловічого напою неодмінно сподобається цей номер. Тут все дуже просто - барна стійка, більярдний стіл, домашній кінотеатр і пучок стільців баром для життєрадісної компанії.

Хокей Дек.

Я думаю, що це найближчий номер для реальності. Навіть якщо простір для денного не дуже великий, це не є приводом для поганого дену. Головне бажання, пристрасть і маленька фантазія. Це те, що сам хокейний вентилятор. Я думаю, що це було дуже великим.

Хокей Лайр 2.

Якщо ви йдете трохи далі, то з попереднього лаю ви можете зробити справжню льодову арену, щоб дивитися хокейні матчі в неймовірній атмосфері. Я не здивився, якщо цей хокею вболівальник, на підлозі не просто малюнок, але справжній лід, і він надходить в приміщення на ковзанах і з липкою .

, Україна