16 Abandoned Міс, які показують що життя буде подібно після людей

Для проекту Nikon Europe’s Abandoned Places в Європі фотограф Девід де Рудя захопив покинутих сайтів і покинули сайти в дев'ять країнах Європи. У подорожі загиблими днями і дав мені захоплюючу ногу!

1,1 км Рентгенівська радарна станція в горах Італії

Після майже трьох годин ходьби через сніг 50 см глибоко, ми досягали цих величезних заморожених антени. Чудова атмосфера

2,2 км Всередині охолоджуючої башти закиненого ядерного заводу

«Всередині охолоджуючої вежі Чорнобильської атомної електростанції, яка ніколи не була завершена. Охолоджуюча вежа вражає зовні, але ще більше так з внутрішньої сторони. У цій незакінченній структурі мій модель виглядає на забутому величі

3. У Покинутий Буран космічний апарат

Цей образ є результатом 180 кілометрів бездоріжжя в степу Казахстану, а ще 45 кілометрів пішки в забороненій зоні. Поїхали і побачили їх - два реліквії радянської космічної гонки в величезній занедбаній ангарі"

4. У Парк розваг після радіаційної аварії

Я попросив себе, як я міг захопити знамените колесо Феріс в Прип'яті з нового і оригінального кута. Моя мрія снігу була виконана, вона створила снижню атмосферу, яка повністю змінила Прип'ять. З даху будинку я зумів взяти праву картину.

5. Умань Всередині закинутої лікарні

Прип'ят в занедбаному Прип'ятому будинку, одна з перших будинків, які я вивчила в Прип'ять. Печія, очевидно, вибухнула і знищила все.»

6. Жнівень Номер очікування в лікарні

«Сторінка очікування в лікарні Прип'ят. Забарвлення кімнати і дерев'яного дерева дають враження, що час припинив тут.

7. Про нас Що колись був концертний зал

Горхал є екс-концертний зал в Таллінні, Естонія. За два хвилини експозиції я зміг розкрити архітектуру будівлі, яка занурилася в темряву. Світло приваблює око безпосередньо до центру. Для мене зал подібний простір

8. У Забутий літак

Десь на південному узбережжі Ісландії лежить довгозабутий Douglas DC-3. На горизонті з'явилась я прибув туди 4, і, як ми очікуємо, ауроса поступово з'явилася на горизонті. Я насолоджував цю магію, поки не сіла і використовував 90-другу швидкість затвору, додаючи деякий світло на внутрішню площину.

9. Навігація Залізничний цвинтар в Будапешті

У Будапешті я досліджував цей занедбаний залізничний цвинтар. Я відчув, як я був дитиною, яка втекла від реальності і знайшов себе в явному світі сталевих монстрів ( ).

10. Вхід до занедбаної станції в Угорщина

«Ми змушені були красти і піднятися, щоб знайти себе в цьому занедбаному електростанціях біля Будапешта, Угорщини. Ми можемо лише дістатися до електростанції через підйомний вал вугільної шахти (на 100-метровому коридорі, наповненому пилом і сонячним освітленням) – ідеальне місце для створення атмосфери привидів»

11. Всередині електростанції

«Імпресивне місце з почуттям ваги. Незрівнянна техніка всюди і неймовірно міцна атмосфера. Я відчув, як я був у фантастичному кіно і хотів створити свій власний світ з цією фотографією.

12. Що використовується для кафе

«Форм-кафе в Прип'яті. Я хотів виділити красу вітражу і створити щось унікальне з тривалим впливом і освітленням. Ми надягаємо одне джерело світла всередині будівлі, другий за знаком Прип'ят, а третій перед ним.

13.00 р. Експлуатована експериментальна електростанція

Ця фотографія була взята в занедбаному дослідному вокзалі біля Москви, який ретельно охороняв десятки собак. Після короткої бесіди, потурбувач дайте нам. Сонце тільки починає встановлювати, у мене є кілька хвилин, щоб знайти ідеальний кут. Пташиний птах Додавання лірики постріл

14. Забутий завод 19 століття

У Санкт-Петербурзі ми відвідали стару завод, побудовану в 19 столітті. Це величезне місце. Я кохаю цей номер для своєї форми, світла і творчості. Це фокальна точка на малюнку."

15.00 р. Ghost Town на Dawn

«У Прип'яті я мав можливість дивитися схід сонця з вершини найвищої будівлі в цьому занедбаному місті, з Фуджияма. Промені сонця перебігаються в середині мертвого міста, що нагадує місце лише на кілька коротких секунд.