Зробіть оригінальний новорічний подарунок коханим. Цей чарівний сноуборд зачарує всіх!

Сонце дійсно, навіть самий казковий! З Я був малюком, я хотів би мати сноуборд, як це часто звучать в новорічних кіно. Ніжний флікеринг сніжинок всередині мене повністю зачаровує мене. Як щасливий я був дізнатися, що ви можете зробити м'яч, як це себе, і зробити його точно так, що ви хочете. Роботи будуть потрібні досить прості елементи, тому знайти їх і сміливо почати створення новорічного дива. Це дуже гарна ідея для подарунка, своїми руками можна створити трохи радості для сім'ї і друзів. Діти будуть екологічними!

Щоб створити чарівний сноуборд, потрібно:

• Склопан
  • окропом
  • гліцерол
  • водостійкий клей (двокомпонентний прозорий водостійкий епоксидний клей, акваріумний герметик, пістолетний клей у вигляді силіконових паличок)
  • Замінник снігу (сніжний сніг, глянець тіла, подрібнена піна, розбита яєчна шкаралупа, кокосова гойдалка, білі намистини)
  • різні фігури від Kinder-surprises або іграшок, зроблені своїми руками з полімерної глини
  • різні трифлі - для прикраси сувеніру можна використовувати що-небудь, крім соляного тіста, який розчиняється в воді

Виробництво кульки:

1,1 км Візьміть улюблену фігуру, висадіть її на клею, на внутрішню частину кришки, дайте її сухим.

до 1 2 3 4+

2,2 км Залийте банку водою, додайте 1 столову ложку гліцеролу і деякі блискітки.

3. У Ретельно тримайте, фігуру опускається в банці води, попередньо змащуючи нитку кришки клеєм. Затягніть кришку. Карвінг кана прикрашений декоративною стрічкою. Після того, як клей сушиться, банку можна перевертати. Ювелірні вироби готові!

Новорічна історія збивається на всіх будинок! Не відходив час і до новорічних препаратів зараз, думаючи про подарунки, пам'ятайте цей кульок. Абсолютно чарівна річ!

Поділіться кращими ідеями з друзями - розповідайте їх про цю статтю простим довідником про те, як зробити новорічний сноуборд. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

через takprosto cc