Насолоджуйтеся здоров’ям! Навіть навчання не заощадить...

Чоловік не сидить в одному місці. Наша фізіологія припускає, що ми проходимо і проведемо багато, рух настільки характерний для природи людини. Але сучасні світові змушує людей змінювати себе. Зараз машини багато працюють замість нас -- звичайно, це зручно і ефективно. Життя стає простіше. Але це простота іноді нестерпне. Коли ви переглядаєте телевізор, все, що рухається, це ваш палець, коли ви переключите канали. Сама річ з мишкою в руці. Що про решту тіла? Що відбувається, коли ви сидите на роботі за добу? Довірте мене, це досить сумний.

Відомий спосіб життя займає багато років. Що найгірше: шкода, яка приносить постійний сидячий організм, не компенсується ходом в тренажерний зал!

Дослідження, які проводяться науковцями, вказують на те, що проблеми здоров’я 40% частіше виникають у тих людей, які не переходять багато протягом дня і сидять 6 годин на добу в одному місці. Якщо ваша робота передбачає сидіння, ви ризикуєте – сидячі люди 24% частіше за все, гинуть молоді (це обумовлено діабетом і проблемами серця).

Коли ви сидите постійно, ваші ноги неактивні, ваші м'язи ослаблені. Це робить вас весняною, обмін сповільнюється - менше м'язової маси, уповільнює обмін речовин. Після двох годин сісти рівень поганого холестерину в крові різко підвищується. Це означає, що в майбутньому ви забезпечені проблемами з судинами і всієї серцево-судинної системи. Тривалий сидячий сприяє збільшенню рівня інсуліну в крові, тому цукровий діабет так часто виникає в тих, хто звик до роботи всіх своїх життів сидячи.

Як уникнути поганих наслідків сидячого способу життя на тілі? Просто робіть трохи вправ кожні півгодини. Просто підігніть і трохи розтягуйте, 2 хвилини досить. Розтягувати, сидіти кілька разів. Для людей, які змушені сидіти щодня на роботі. Ваше здоров'я варто звертати увагу!

Насолоджуйтеся здоров’ям! Навіть навчання не заощадить... р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Нагадуйте своїх друзів, щоб отримати від монітора і зробити зарядку.

через takprosto cc