14 порад, щоб допомогти підняти дитину без покарання і покарання

Іноді ми хочемо поїсти у дітей. Як правило, це імпульс настає в моментах емоційних нападів, розчарувань або тангтрусів. Тим не менш, більшість з нас розуміють, що покарання і покарання не призведе до нічого хорошого. Вони знижують довіру дитини і, гірше, самооцінку. В кінцевому підсумку це призводить до більш поведінкових проблем.

Замість цього в процесі освіти необхідно створити розумні межі для дітей і симпатії з ними, адже спосіб дізнатися все нове дуже складно. Тоді вони виростуть, щоб бути впевненими і емоційно здоровими дорослими. Це також полегшить вашу батьківщину.

З цієї статті ви зможете підняти дітей без шаутінгу або покарання. Дізнайтеся, які батьки повинні зробити, щоб контролювати свої негативні емоції.

1,1 км Подбайте про себе і лікуйте себе.

Чим більше ви піклуєтеся про себе, тим більше задоволення ви отримуєте, і з ним, додаткова енергія. Якщо ви втомилися, це буде набагато складніше контролювати себе, що означає, що в будь-який момент ви можете зламати. Починати час, щоб ви могли щодня. Крім того, слід робити медитації, йога або фізична освіта. Поговоріть про себе періодично, як ви будете говорити про вашу дитину. Не використовуйте нотку критики у голосі. В першу чергу ви будете здаватися дивним, але з часом ви звикнете до неї і не помітите, як ви починаєте використовувати однакову інтонацію в спілкуванні з дитиною.

2,2 км З повагою,

Ви можете втратити баланс, якщо дитина часто перевищує ліміти допустимого. Але пам'ятайте, це часто ваша несправність. Я розумію, що іноді ви не скажете "не" для запобігання таржі або просто перебування "добрих". Пам'ятайте, що встановлення розумних кордонів є ваша робота. Взяти дитину не означає, що він хоче весь час. Дотримуючись цього принципу, запобіжить багато інших тангросів.

3. У Згадайте, що це дитина!

Коли ви берете свою дитину на громадське місце, не чекайте його, щоб бути дорослим. У ресторані можна повечеряти. Пройшовши з дитиною по вулиці, пам'ятайте, що він постійно отримує новий життєвий досвід. Так забуваємо про те, що почуття сорому. Коли ви віддаєте перевагу нереальним очікуванням, ви почнете насолоджуватися, щоб зібрати дитину.

4. У Контроль страхів.

Як тільки ви починаєте турбуватися про погану поведінку дитини, він відчуває його і слідує шляху, який ви його приймаєте. Якщо ви тримаєте його, він буде.

5. Умань Зробляйте своє минуле.

Діти можуть принести враження від свого дитинства. Не пропустіть своє минуле на дитину. Подаруйте йому любов і розуміння його потреб.

6. Жнівень Створіть анкер.

Створіть фізичний стимул в момент найбільшого спокійного і релаксу. Наприклад, підключіть палець і середні пальці. Таким чином, ви отримаєте який-небудь анкер. Коли ви хочете порізати на дитину, з'єднайте пальці, ви пам'ятаєте хорошу, якір потягне вас до позитивних емоцій, і ви заспокоїте.

7. Про нас Позбутися від провини.

Гільт і шампан - це найнижчі емоції, які можуть відчути. Хтось з іншого боку любить і співчуття. Якщо ви думаєте, що ви не робите достатньо для дитини, то швидше за все, ви закручуєте себе вгору. Поставили ті думки. Згадайте, що в будь-який момент батьківства, ви, як звичайний батько, зробити для вашої дитини.

8. У Зробіть, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Увага – один з основних потреб дітей. Іноді емоційні вибури дитини є результатом відсутності уваги. Ви подарували йому занадто багато свободи. Він хоче відчути свою любов у вигляді ваших обмежень і напрямків. Таким чином, в певних випадках необхідно повністю відмовитися від дитини. Не потрібно, щоб ви не встигли. Ви не можете витрачати багато часу разом, але в цих моментах ви не повинні відволікатися на все інше.

9. Навігація Дайте дитині безкоштовно

Після того, як вдається любов і увага, дитині потрібно буде самостійно вивчити світ. Він повинен розвивати, розпізнати його тіло і предмети навколо нього. Чим старша дитина, тим більша відстань потрібно. Малі, звичайно, повинні бути дивовані, але переконайтеся, що ви не домовилися, якщо це необхідно.

10. Дитина повинна відчувати, що він зрозумілий.

Розуміння дуже важливо для дитини. Ви не повинні вдатися всіх своїх змів, але це не позбавляє вас від зобов'язань, щоб зрозуміти свої почуття. «Я розумію, що ви користуєтеся живописом обличчя, і я бачу, що ви сердитися, що я взяв фарбу» або «Я знаю, що ви хочете їсти шоколад цілий день довго». Я теж так. Але зараз нам потрібно їсти деякі овочі для підтримки нашого здоров’я. Дитина може протистояти трохи більше, але ще він бачив, що ви розумієте його. У більшості випадків це знизить емоційний відрив.

11. Війдіть дитину заздалегідь про зміни активності

Деякі діти відреагують емоційно на різкі зміни. Вони повинні бути надані час для регулювання. Наприклад, кілька разів попереджають про дитину, що незабаром потрібно буде піти в ліжко. 10, 5 і 1 хвилину.

12. Повага дитини в особі

Можливо, ваша дитина живе в невеликому тілі, не знає багато і потребує постійної допомоги. Він є окремою особою, і що необхідно поважати. Намагайтеся поговорити з ним, як дорослий, не підніме голосу. Використовуйте слово «Я» для позначення себе, не «Мама» або «Дад».

13.00 р. Повага до тіла дитини.

Якщо ви хочете тримати його або просто зв'язатися з ним. «Я забере тебе зараз». Один, два, три ..." Коли грати, покажіть, чи говорить ваша дитина і хоче зупинитися. Він повинен розуміти, що ви поважаєте свій вибір.

14. Дзвоните до допомоги.

Якщо ви відчуваєте втоми, не соромтесь його визнати. Повідомляйте свого партнера, або вашого няняня, або ваших грандіозних Пам'ятайте, що прохання про допомогу не є ознакою слабкості. Займається неординарною відвагою.

Ми сподіваємося, що ці поради допоможуть зберегти нерви для вас і вашої цуценя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо у вас є друзі, які знайдуть цей матеріал цікавим, розкажуть їх про це.

через takprosto cc