Не дозволяйте негативної енергії впливати на життя: 5 способів енергетичної допомоги.

В житті виникають ситуації, коли людина схильна до несприятливих енергетичних ефектів інших. Це можуть бути скандали, карелі, неприємні бесіди, курки, надіслані на обличчя. Від усього цього можна отримати багато негативності, що призведе до бідного здоров'я, втрати міцності і навіть проблем з енергетичною системою. Що робити, щоб швидко відновити і забезпечити надзвичайну енергетичну допомогу собі? Ми пропонуємо 5 способів, які допомагають в боротьбі з негативністю.

20304634

1,1 км Якщо після кварелі ви відчуваєте втрату міцності, просто промийте руки або тримайте їх під струмом проточної води. Як ви знаєте, вода може відходити від негативної енергії.

Багато людей воліють піти в басейн не тільки сприяти здоров'я, але і позбутися від стресу. Деякі також допомагають ванну з морською сіллю.

2,2 км Кожне слово несе не тільки значення, але й певну енергію. Коли ви почуєте плоскі або переконливі заяви у вашій адресі, скажте в шістнадцятому або самому собі: «У хорошій годині сказати, в поганий час – тримати мовчати. й

3. У Якщо ви заховані, не скажете нічого спини, просто ментально скажете, «Зробити його назад». Подаруйте їй спину, але ні в якому разі не варто побажати гірше на обличчі.

4. У Якщо ви отримали дозу негативності і відчуваєте різке зниження міцності, використовуйте передачу енергії. Стоп за хвилину або так, тримайте дерево з лівою рукою, щоб зробити контакт з енергією. Подумайте свідомо і скажемо собі: «Зроби всі негативи з мене». Слово тут не принциповано, головне - психічно позбутися від поганого. Ви відчуєте світло у вашому тілі, якщо ви це правильно.

5. Умань Ще один ефективний спосіб: легкий матч. Після чого виводите і уявіть, що він забирає всю негативну енергію. Потім приклейте його пальцем в землю.

Ці прості методи енергетичної допомоги вже допомогли багатьом людям. Нехтуйте їх у всій своїй простоті.

Зв'язатися з друзями ці параметри миттєвого захисту енергії!

через takprosto cc