Люди не перестають дивуватися своїм бажанням, щоб здивувати щось нове, особливо в питаннях харчування. Тут, здавалося б, все довге вивчено дієтологами і дієтологами, але Наталі Вібе, автор одного з відомих блогів, спробував їсти однакову їжу щодня і навіть вигідно від цього експерименту! Зауважте, що цей стиль їжі відомий блогер штовхається ... шафа найуспішніших і відомих людей світу!
Згідно з експериментатором, такі всесвітньо відомі особистості як Steve Jobs, Mark Zuckerberg і Albert Einstein, спрощена шафа і турбота про той же одяг кожен день. "Чому я не відомий режисер або математика, я вирішив спростити своє харчування таким же чином, що ці люди спрощують свій гардероб." Це була величезна перевага для мене! Оголошення блогера. Ось 5 причин, чому ми повинні вірити його.
1,1 км Зловживання для більш важливих питаньЗа словами автора, може бути порівняно з м'язами, оскільки вона прагне до втомитися від частого використання. Ви хочете зберегти його на правильні питання? Зареєструватися! Завдяки стабільній кількості страв, які допомагають зберегти сили для більш важливих рішень, а також допомагає уникнути небажаних продуктів, пропонованих протягом дня.
2,2 км Всі страви додають перевагу організмуЯкщо ви їсти тільки здорові продукти, організм стає струнким і здоровим. Після цього стилю їжі стає вашим постійним супутником, ви легко зможете відмовитися від смачної, але шкідливої їжі на користь звичного і корисного.
3. У Не потрібно постійно думати про їжу.Блогер підкреслює, що не потрібно постійно думати про щоденну дієту. Для багатьох це буде справжньою порятунку: холодильник завжди має звичний набір продуктів, які можуть бути різноманітними соусами або приправами. Ви не повинні турбуватися про це!
5281.2010р.
4. У Економія часу і грошей
Необхідні незначні інгредієнти, коротший список покупок. Це не тільки економить гроші, але і значно скорочує час, проведений в продуктовому магазині.
5. Умань Здорові звички дарують вам спокій«Би спрощує дієту, ви можете ставити своє здоров’я на автопіло,» припускає блогер. Недостатньо хвилюватися про щоденне меню сприяє психічному балансу, знижує стрес і тривожність. Це також величезний крок до здоров'я.
Деякі люди можуть викликати це божевільно. Інші є відмінним експериментом, який має право існувати. Іноземці спробують її і вивести власні висновки. Розкажіть, що ваші друзі про цей експеримент і поділитися своїми думками!
через takprosto cc