Щодня дієта тих же продуктів? Здрастуйте свої переваги!

Люди не перестають дивуватися своїм бажанням, щоб здивувати щось нове, особливо в питаннях харчування. Тут, здавалося б, все довге вивчено дієтологами і дієтологами, але Наталі Вібе, автор одного з відомих блогів, спробував їсти однакову їжу щодня і навіть вигідно від цього експерименту! Зауважте, що цей стиль їжі відомий блогер штовхається ... шафа найуспішніших і відомих людей світу!

Згідно з експериментатором, такі всесвітньо відомі особистості як Steve Jobs, Mark Zuckerberg і Albert Einstein, спрощена шафа і турбота про той же одяг кожен день. "Чому я не відомий режисер або математика, я вирішив спростити своє харчування таким же чином, що ці люди спрощують свій гардероб." Це була величезна перевага для мене! Оголошення блогера. Ось 5 причин, чому ми повинні вірити його.

1,1 км Зловживання для більш важливих питань

За словами автора, може бути порівняно з м'язами, оскільки вона прагне до втомитися від частого використання. Ви хочете зберегти його на правильні питання? Зареєструватися! Завдяки стабільній кількості страв, які допомагають зберегти сили для більш важливих рішень, а також допомагає уникнути небажаних продуктів, пропонованих протягом дня.

2,2 км Всі страви додають перевагу організму

Якщо ви їсти тільки здорові продукти, організм стає струнким і здоровим. Після цього стилю їжі стає вашим постійним супутником, ви легко зможете відмовитися від смачної, але шкідливої їжі на користь звичного і корисного.

3. У Не потрібно постійно думати про їжу.

Блогер підкреслює, що не потрібно постійно думати про щоденну дієту. Для багатьох це буде справжньою порятунку: холодильник завжди має звичний набір продуктів, які можуть бути різноманітними соусами або приправами. Ви не повинні турбуватися про це!

5281.2010р.

4. У Економія часу і грошей
Необхідні незначні інгредієнти, коротший список покупок. Це не тільки економить гроші, але і значно скорочує час, проведений в продуктовому магазині.

5. Умань Здорові звички дарують вам спокій

«Би спрощує дієту, ви можете ставити своє здоров’я на автопіло,» припускає блогер. Недостатньо хвилюватися про щоденне меню сприяє психічному балансу, знижує стрес і тривожність. Це також величезний крок до здоров'я.

Деякі люди можуть викликати це божевільно. Інші є відмінним експериментом, який має право існувати. Іноземці спробують її і вивести власні висновки. Розкажіть, що ваші друзі про цей експеримент і поділитися своїми думками!

через takprosto cc

Tags

See also

New and interesting