Правова психологія створена в дитинстві. Вчити свою дочку, щоб любити її тіло!

Доведено, що якщо батьки дражають дитину через зайву вагу або видають дитину йти на дієту, це може призвести до серйозних наслідків. Наприклад, до розладу травної системи або до депресії. Нещодавно вчені звернулися до такого фактора, як копіювання думки батьків. Іншими словами, якщо, наприклад, мама постійно загрожує, що вона повинна схуднути або щодня підрахувати кількість калорій і вуглеводів до їжі, є висока ймовірність, що дочка також буде нещасливою з її фігурою, навіть якщо вона має ідеальну вагу або параметри. Для того, щоб діти виростити без комплексів і розтушувати їх тіла, необхідно класти правильне сприйняття в дитинстві. Довірте мене, це не так!

1,1 км Дайте собі щоденні компліменти.

Всі діти думають, що їхні мами краще в світі! Намагайтеся погоджуватися з Вашою дитиною, але не опублікувати на зовнішніх даних. Якщо у вас був жорсткий день, це гарна ідея, щоб послухати вашу дитину і сказати: «Я не маю гарного дня сьогодні, але я не дозволяв не руйнувати мій гарний настрій». Приділіть увагу психологічним аспектам і не втратите віру в себе. Довірте мене, діти хороші на підробках.

2,2 км Прийняття компліментів від інших з вдячністю

Якщо один говорить вам, "Ви дивитеся дійсно добре сьогодні," не починає заперечувати, "О, це всі тональні креми," або краще, але "Чи ви завадили?" Якщо ви не знаєте, що ви ще не щасливі. Не відхиляйте компліменти, але навчайтеся приймати їх правильно. Просте і добре «завдяки тебе» дуже дивує!

3. У Покинути деякі слова з вашого lexicon

Слова, як «puffy», «fat», «flabby» повинна повністю зникнути з вашого lexicon. І з ними слова «диет», «калорій», «вуглеводи». По-перше, говорити про хороші і погані карбюри на обідній стіл неймовірно нудно. І по-друге, дослідження з наукового університету в Міннесота доводить, що постійне спекуляція на тему шкідливої та здорової їжі може призвести до неприємних наслідків, які не мають нічого спільного з корисними звичаями. Під час їжі намагайтеся говорити тільки про смак певних страв, але не відмовитися від дієти. Якщо ваша дитина помітить, що ви не поставите улюблений салат Olivier або шматочок шини на тарілці, скажете щось, «Я намагаюся спробувати інші продукти, які дають мені енергію, щоб зробити речі, я люблю». Як грати в теніс."

4. У Зверніть увагу на те, як ви спілкуєтеся з іншими.

Діти мають можливість побачити і помітити все. Нехай вони розуміються з дитинства, що всі люди різні, і навчаються брати цей факт надані. Якщо ви бачите улюблену акторку під час перегляду телевізора, спробуйте уникнути спокуси прокоментувати її вагу. Якщо ваша дитина чує кого-небудь коментар на фігурі іншої людини і вагою, він або вона починає думати, що в її відсутності, то ж саме - про нього або її. Зосередитися на те, що дійсно важливо вашій дитині. Наприклад, «Це буде чудово бачити світло сьогодні». Дуже гарна бесіда!

5. Умань Перейти до басейну.

Неважливо, як ви відчуваєте в купальнику, перейдіть до басейну з дитиною або перейдіть на пляж якомога частіше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Поділитися з друзями ці прості поради та інстиль у вашій дитині правильний світогляд!

через takprosto cc