Саме тому варто навчатися, незалежно від чого. Спорт збиває стрес!

«Коли люди говорять мені, що я не знаю, скільки я працюю! й Як ви відчуваєте себе тільки від вас. Ця історія доводить, що людина несе відповідальність за те, що відбувається з ним. Дівчина, яка постраждала від хронічної депресії, в одну точку зрозуміла, що це не можна. Вона зробила спробу самогубства, щасливо для неї. Після госпіталізації та лікування в лікарні Claire вирішили змінити життя і приймати контроль її депресії. Цей психічний розлад описаний Hippocrates, зосереджений на тому, що депресія лікується за допомогою водних процедур, фізичного навантаження та регулювання циклів сну. Багато змінювалися з давніх часів, але основи залишаються однаковими – здоровими, замовляючи життя призводить до позбавлення від депресії.

1,1 км Гормони
Кейс Claire був досить дивним - її депресія не з'явилася як нормальна реакція на стрес. Захворювання проявляється в зв'язку з відсутністю допаміну і серотоніну, ці речовини виготовлялися в організмі недостатньої кількості. Проаналізувавши ситуацію, дівчина зрозуміла, що вона не хоче приймати ліки, які роблять для нестачі гормонів все її життя. Антидепресанти мають неприємні побічні ефекти - вони набирають вагу, постійно хочуть спати, тьмяної свідомості. Claire вибрав як спосіб поповнювати гормони щастя в своєму тілі і не вдалося! 30-хвилинний курс виробляє достатньо ендорфінів, щоб вижити критичний депресивний стан без ліків.

Якщо навіть люди з фізіологічними причинами захворювання справляються з пригніченням фізичної активності, що про тих, хто відчайдушний в результаті звичайного щоденного стресу? Спорт - це те, що потрібно для великого настрою і благополуччя. Ендорфини – гормони щастя, під час інтенсивної підготовки вони виробляються дуже багато. Механізм простий: м'язи працюють, вони тензо і боляче, гормон адреналін звільняється. Щоб зменшити біль, зняти втому і полегшити наднирковий інсульт, з'являються ендорфіни, які дають спокій, щастя і релаксу. І все це всього за півгодини інтенсивної фізичної активності.

2. Психіатрія
Гормональна система направляє нам, але не забуваємо, що психологічний стан людини може сприяти депресії або, навпаки, допомогти вдало боротися з нею. Спортивні поїзди підвищать самооцінку, надає людині впевненість. Він починає вірити, що він здатний контролювати його емоційний стан і ввести правий канал мислення на волі. Це те, що багато депресій не вистачає: Вони не цінують себе, вони не вірять, що вони можуть змінити своє життя. Збити себе в спорті, ви підкорите негативні емоції і причину їх появи в корені. Посилка ще величезна сила.

3. У Фізичне здоров’я
Люди, які грають в спорті, починають любити своє тіло, відчуйте його до повноцінного. Це ідеальний автомобіль, який працює як ви хочете! Спорт вирішує багато проблем зі здоров'ям, нормалізує обмін речовин, покращує благополуччя. Завдяки фізичній витримці людина навчається дихати глибоко, кисневий потрапляє в кров активно. Глибоке дихання допомагає впоратися з нервовою напругою, депресія буквально розчиняється в належному диханні. Підвищений настрій після тренування зберігається протягом тривалого часу, це надійний антидот для стресу.

Клер здатний впоратися з депресованим станом через спорт. Продовжуючи навчатися, вона цінує себе і її життя більше, навчається позитивно сприймати будь-які події і більше не страждає від тривалої депресії. Це відмінне рішення для всіх, хто відчуває, що нерви чітко виходять з замовлення. Вправа повертає гармонію нервової системи, це правда.

Вправа вашого тіла і ви станете життєздатною і сильною особистістю з величезним ресурсом щастя і життєвої сили. Звуки добре, не це? Скажіть друзям історію цієї дівчини – депресія обробляється спортом!

через takprosto cc