599
Кокосова олія: Я не знаю простий спосіб схуднути і позбутися від життєвої лінії на животі.
Масло кокосове має дивовижні властивості, які можна використовувати не тільки в медицині, але і в кулінарії, фармакології, ароматерапії. Цей відмінний антибактеріальний і протигрибковий агент допомагає знищити віруси і бактерії в організмі людини, зміцнює імунітет, надає лікувальну дію на мозок, допомагає боротися з розладами, такими як епілепсія і хвороба Альцгеймера. Масло кокосове містить жирні кислоти печіння (60 % від загальної композиції), що призводять до прискорення обміну речовин і швидкого виведення зайвої ваги.
1,1 км Холодні напої
Кокосова олія чудово поєднується з холодними напоями, які не можуть бути, але будь ласка, влітку. Можна додавати до компотів, соків або зробити овочі або фрукти свіжими. Ми пропонуємо вам рецепт, який ви можете взяти в основу або запрошувати себе самостійно!
Інгредієнт:
2,2 км Гарячі напої
Якщо ви хочете пити чашку ароматного чаю з додаванням кокосової олії перед сном, перемішайте напій з ложкою меду. Це допоможе уникнути грудок в напої, і він буде поглинати тіло швидше. Ми пропонуємо Вам рецепт лимонного чаю з кокосовою олією, яку можна використовувати.
Інгредієнт:
Кокосова олія - дивовижний і корисний продукт. І властивість спалювання жиру і прискорення метаболізму робить його не тільки незамінним засобом в боротьбі з зайвими кілограмами, але і безпечним для здоров'я. Поділіться нашою статтю з друзями і переконайтеся, що втрати ваги дійсно легко!
через takprosto cc
1,1 км Холодні напої
Кокосова олія чудово поєднується з холодними напоями, які не можуть бути, але будь ласка, влітку. Можна додавати до компотів, соків або зробити овочі або фрукти свіжими. Ми пропонуємо вам рецепт, який ви можете взяти в основу або запрошувати себе самостійно!
Інгредієнт:
- 1 авокадо;
- 1⁄2 ананас;
- 6 листя капусти;
- 1 груша;
- 1 брокколі;
- 1 ручна хребта;
- 1 огірок;
- 4 стебла селери;
- 1 шт імбиру;
- 1 ст.л. розтопленої кокосової олії.
2,2 км Гарячі напої
Якщо ви хочете пити чашку ароматного чаю з додаванням кокосової олії перед сном, перемішайте напій з ложкою меду. Це допоможе уникнути грудок в напої, і він буде поглинати тіло швидше. Ми пропонуємо Вам рецепт лимонного чаю з кокосовою олією, яку можна використовувати.
Інгредієнт:
- 1 ч.л. свіжого меду;
- 1-3 чайні ложки кокосової олії;
- 1⁄2 лимона (юїце);
- 1 пакет зеленого чаю;
- гаряча вода.
Кокосова олія - дивовижний і корисний продукт. І властивість спалювання жиру і прискорення метаболізму робить його не тільки незамінним засобом в боротьбі з зайвими кілограмами, але і безпечним для здоров'я. Поділіться нашою статтю з друзями і переконайтеся, що втрати ваги дійсно легко!
через takprosto cc
Oatmeal: дивовижний напій, який замінить вашу ранкову каву.
10 захоплюючих серіалів, які припадуть до кожного представника представниці прекрасної статі.