6 рослинних олій, які набагато смачніше, ніж звичайний соняшник!

Соняшникова олія – це продукт, який знаходиться на кухні практично всіх. Звичайно, містить деякі цінні речовини, але цей тип олії має кілька чудових замінників, які не тільки оздоровчі, ніж масло, виготовлене з насіння соняшника, але навіть тастер. Так, я збираю для вас 6 видів олій, які повністю замінюють соняшник!

Червона олія

Виготовляється з рослини під назвою Червона сівалка. Дуже смачна олія і ідеально підходить для заправки салатів. А червона олія кілька разів більше корисною, ніж соняшникова олія. Ви не можете використовувати його.

Кедрова олія

Містить величезну кількість вітаміну Е і поліненасичених кислот. Це масло може зміцнити ваш імунітет, підвищувати розумові та фізичні здібності.

Гірчиця вершкова

Цей тип олії містить всі жиророзчинні вітаміни. В умовах вмісту вітаміну набагато корисніше соняшнику. Гірчиця олія має дуже незвичайний і пряний смак.

Олія льону

Це сильний антиоксидант, який містить найвищу кількість ненасичених омега-3 жирних кислот, вітамін Е, який допоможе вам залишатися максимально молодим, а вітамін Ф, який поліпшить вашу шкіру і волосся.

Масло гарбуза

До складу входить велика кількість біологічно активних речовин, які оберігають печінку і покращують роботу шлунково-кишкового тракту. Це масло підвищує імунітет і покращує стан шкіри.

Олія кукурудзяна

Містить безліч ненасичених жирних кислот (вітамін F) і вітаміну Е. Кукурудне масло можна назвати еліксиром молоді і здоров'я.

До невеликого експерименту і спробувати замінити звичайну соняшникову олію з одним з вищевказаних. Ви не тільки додаємо незвичайний смак, але і поліпшите здоров'я!

через takprosto cc