7 секретів виховання батьків з найбільшої пари в Голлівуді: Джолі і Пітт знають багато про це!

Не просте завдання. Але ці мами і тато з шести дітей прекрасно робляться з нею. Ми говоримо про Angelina Jolie і Brad Pitt. Тепер є чутки, що пара нібито дихає. Але вони не прокоментують ці ромби і продовжують з'являтися спільно. Так давайте надію, що все йде. Ми пропонуємо Вам ознайомитися 7 порад цієї зірки, які надихнули багато для створення міцних сімей і прийняти дітей.

Від Angelina Jolie:
1,1 км Учні повинні бути добре оплаченими.
«Це пітливість, яку викладачі та педагоги не сплачуються достатньо для формування наступного покоління. При цьому немає економії. Я маю велику повагу освіти. й

2,2 км Ми борємось без свідків.
«Брад важко псувати. Я протилежний. Але коли мова йде про батьківство, бюстгальтер і я часто підтримує один одного і погоджуюсь. Але якщо є незгода, ми обговорюємо його таким чином, що діти не чують нас. Особливо якщо розмова в високих тонах. й

3. У Добрий день
«Діти допомагають нам знайти спільну землю з батьками. Це ідеальний час, щоб дізнатися про те, що ви повинні знати їх. Помилкові помилки, що мій батько, далеко від того, як бути досконалим, допомогли мені стати кращою матір'ю для дітей.

доб.

Поради від Brad Pitt:
4. У Діти повинні вибрати свій шлях.
«Діти мають право обрати своє майбутнє. Кожен має знайти свій шлях. Я хотів бути режисером, фотографом, архітектором. Але він став актором. І я зустрівся з собою. й

5. Умань Ми всі рівні.
«Прийняті діти в нашій родині. Ми всі рівні, ми любимо всіх однакових. Я думаю, що наша місія!

6. Поважати і навчати дітей
«Діти дарують мені радість. Я люблю природу з сім'єю і винахідливістю нових ігор для дітей. Займає багато зусиль, але я можу побачити їх вдячні очі. Я хочу, щоб діти поважати своїх старших, добре поводитися і досягти високих результатів. Кожна дитина є частиною життя. Це завжди буде справа. й

7. Про нас Ми не нав'язуємо віру дітям.
«Ангеліна і я маю на увазі різні національності і релігії, і ми не накладаємо віру дітям. Ми просто піднімемо в них моралі. й

Поділіться своїми друзями ці поради щодо виховання батьків від зірки пара. Хочеться взяти увагу на щось.

через takprosto cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное