7 секретів виховання батьків з найбільшої пари в Голлівуді: Джолі і Пітт знають багато про це!

Не просте завдання. Але ці мами і тато з шести дітей прекрасно робляться з нею. Ми говоримо про Angelina Jolie і Brad Pitt. Тепер є чутки, що пара нібито дихає. Але вони не прокоментують ці ромби і продовжують з'являтися спільно. Так давайте надію, що все йде. Ми пропонуємо Вам ознайомитися 7 порад цієї зірки, які надихнули багато для створення міцних сімей і прийняти дітей.

7 секретів виховання батьків з найбільшої пари в Голлівуді: Джолі і Пітт знають багато про це!

Від Angelina Jolie:
1,1 км Учні повинні бути добре оплаченими.
«Це пітливість, яку викладачі та педагоги не сплачуються достатньо для формування наступного покоління. При цьому немає економії. Я маю велику повагу освіти. й

2,2 км Ми борємось без свідків.
«Брад важко псувати. Я протилежний. Але коли мова йде про батьківство, бюстгальтер і я часто підтримує один одного і погоджуюсь. Але якщо є незгода, ми обговорюємо його таким чином, що діти не чують нас. Особливо якщо розмова в високих тонах. й

3. У Добрий день
«Діти допомагають нам знайти спільну землю з батьками. Це ідеальний час, щоб дізнатися про те, що ви повинні знати їх. Помилкові помилки, що мій батько, далеко від того, як бути досконалим, допомогли мені стати кращою матір'ю для дітей.

7 секретів виховання батьків з найбільшої пари в Голлівуді: Джолі і Пітт знають багато про це! доб.

Поради від Brad Pitt:
4. У Діти повинні вибрати свій шлях.
«Діти мають право обрати своє майбутнє. Кожен має знайти свій шлях. Я хотів бути режисером, фотографом, архітектором. Але він став актором. І я зустрівся з собою. й

5. Умань Ми всі рівні.
«Прийняті діти в нашій родині. Ми всі рівні, ми любимо всіх однакових. Я думаю, що наша місія!

6. Поважати і навчати дітей
«Діти дарують мені радість. Я люблю природу з сім'єю і винахідливістю нових ігор для дітей. Займає багато зусиль, але я можу побачити їх вдячні очі. Я хочу, щоб діти поважати своїх старших, добре поводитися і досягти високих результатів. Кожна дитина є частиною життя. Це завжди буде справа. й

7. Про нас Ми не нав'язуємо віру дітям.
«Ангеліна і я маю на увазі різні національності і релігії, і ми не накладаємо віру дітям. Ми просто піднімемо в них моралі. й

Поділіться своїми друзями ці поради щодо виховання батьків від зірки пара. Хочеться взяти увагу на щось.

через takprosto cc