12 гігантських гібридних рослин, які можна вирощувати у вашій країні. Не дивно!

Досвідчені садівники воліють гібридні сорти рослин. Вони не тільки переносять холод і тепло краще, вони швидше носять плоди і показують помітну стійкість до захворювань. Гібриди дивляться своїми незвичайними властивостями – розмір і зовнішній вигляд цих красунь підкаже, що вони з іншої планети. І якщо абрикоси розмір яблука і винограду без насіння стали загальним місцем, то ці гігантські фрукти і овочі будуть конфускувати будь-який дачник. Я не вірю, що ви можете виростити це самостійно! Справжні плоди наукового прогресу.

1,1 км Томатний дерево
Ця рослина нагадує восьминог - багато пагонів, схожих на на натяки! Це ім'я гібридного сорту: томатне дерево "Sprut F1" не має обмежень у ріст, формує більше і більше пагонів, тільки встигнуть відродити. Висота цього томатного дива може досягати як 4 м. Збір врожаю також вражає: 14 тис. помідорів, загальна вага близько 1,5 т. Це дерево виглядає просто дивно...

2,2 км Великі огірки
Цей сорт був вирощений в Китаї, є кілька сортів: «Китайські змії», «Китайські довгі плоди», «Китайське диво». Уявіть собі: огірки довжиною 40-90 см! На додаток до поважних розмірів ці овочі мають інші корисні якості. Вирощуємо практично будь-які умови і неймовірно смачні.

3250Р. 3700Р.

3. У Місяці
Яскравий жовтий м'якоть цього кавуна не так солодкий як звичайний червоний. Але є дуже мало насіння в жовтому кавуні. Цей сорт з'явився в результаті перетину диких і звичайних кавунів, ми маємо спільний сорт, відомий як "Моон". Смакує як манго, лимон і гарбуз одночасно.

4. У Жирні перці
Ці перці приходять з Італії. Вони досягають довжини більше 20 см, товщина стін солодких і хрусткових фруктів становить 3-4 мм. Я хочу, щоб зробити один на грилі!

5. Умань Картопля з пурпурним ядром
Вчені з держави Колорадо провели багато експериментів, і, нарешті, отримали косметично-барвну картоплю. Все завдяки антоціаніновам – пігментні речовини з антиоксидантними властивостями, які зберігаються навіть після термообробки! "Віолет велич" - найвідоміший сорт такого картоплі, вирощеного в Шотландії. Назва говорить сама за себе.

6. Жнівень Мастильний гарбуз
Його м'якоть смачна і поживна, а розмір перевершує всі очікування! Гігантський гарбуз рідний до Південної Америки, це дикий вид, своєчасно помітив і поширення. Від звичайного гарбуза відрізняється м'яким окунем.

7 900 р.

7. Про нас Золоті буряки
Цей буряк не виділяє все кровне червоне, коли ви варите. І це незважаючи на те, що смак буряків жовтого кольору не відрізняється від звичного. Жовтий борщ! Я хочу, щоб цей овоч на кухні якомога швидше.

р.

8. У Пірамідне дерево полуниці
Особлива техніка вирощування полуниці - посадка кущів на вертикальній поверхні - забезпечує хороший урожай. До кущів більше світла! Одержаний антен на поверхні піраміди і виходить красива огорожа. Оформлення будь-якого саду!

9. кавун
Невелика радість з гірким смаком має неймовірно приємний колір. Вишуканий фіолетовий відтінок і бекони, щоб спробувати рослинний ... Але набагато важче, ніж звичайний редиск. Добре натирати на невеликій тертці в салат, обсмажити з скибочками і перетворювати в кольорове пюре. Відмінно для вирощування в нашій країні!

10. Голландські цибулі
Цибулю «Exibishen» зберігається протягом короткого часу, на відміну від звичайного. Але його солодкі смаковідрайви ви божевільні! Спочатку з Голландії, але це також поширене тут. Ви можете вирощувати сорт тільки посадивши насіння, це щорічна рослина.

11. Томат + картопля
Гібрид названий Томтато, суміш англійських імен для картоплі та томатів. Підземний вирощується відмінною білою картоплею, а на поверхні виростають помідори вишні. Як це можливо? Не можна запекти: кожен сіянець розщеплюється вручну, стебла картоплі і помідорів зрізають і з'єднуються між собою, вони з'єднуються разом. Це життєздатність.

12. Романеско капуста
Нідерландські породи не знають миру. З брокколі і капусти близько 10 років тому вони виросли диво схожим на відчуження з іншої планети. Основна особливість цього овоча: коли приготування немає неприємного запаху, знайомого всім, хто коли-небудь приготував капусту. Це перемога! Капуста Романеско містить мало клітковину, але багато вітамінів і поживних речовин, легко вбираються. Математика висловила думку, що приклад Романеско може пояснити геометричну концепцію фрактального.

Якщо ви вражені і натхненні екзотичними овочами, розкажи своїх близьких про них! Важко знайти людину, яка не захопить таланти порід. І найдивовижніше, що все це можна вирощувати в звичайних дачних умовах.

через takprosto cc