Цей фітнес-тренер отримав жир з метою. Я захотівся дізнатися, чому він зробив це!

Якщо ви шукаєте мотивацію, щоб схуднути, вправи і отримати у великій фізичній формі, подивіться на цей хлопець. Професійний інструктор з фітнесу, який навчає клієнтів індивідуально провів чудовий експеримент на своєму тілі. Драже Маннінг.Це ім'я нашого героя, він ніколи не був жиром. Його фізика була середнім, але Drew завжди любила спорт і насолоджувалася ним. Саме тому він вибрав долю спортивного тренера. «У певній точці я зрозумів, що я втомився від скарг клієнта. Я ніколи не розумію, хто народився жир. Я вирішив довести, що людина може бути будь-яким, якщо є бажання!

Займав рік експериментувати. За 6 місяців він виріс 32 кг жиру, а потім повернувся до його попередньої ідеальної форми за допомогою дієти і тренувань. Справжній фанат своєї справи... Зібрано місяць. Просто подивіться на ці фотографії, і відразу він стає чітким - хто може досягти гарного зовнішнього вигляду!

1-4 тижні. Хлопець почав худнути на жирну і солодку їжу, додавши спеції до неї, які підвищують апетит. Спочатку він став трохи жиру, але скоро...

4-8 тижнів. В результаті неправильного харчування вже видно.

3610Р. 4200Р.

8-12 тижнів. Мій шлунок отримує більше!

Тиждень 12-16. Припущено, що він відчував страшний: короткість дихання, проблеми травлення і поганий настрій не залишали його.

Тиждень 16-20.

20-24 тижнів. Плюс 32 кілограми! Він зважився 120, а потім знав, що він може зупинитися.

24-28 тижнів.Інструктор відновив режим навчання і перейшов на звичну дієту.

28-32 тижнів.

32-36 тижнів.

36-40 тижнів. Він почав повертатися до звичного вигляду...

40-44 тижнів.

44-48 тижнів.

48-52 тижнів. Рука! Як це зробити? Секрет - сила волі, яка може створити диво! Не обмежується людськими можливостями.

Після цього досвіду хлопець став відомий у всьому світі – навіть! Він пристрасний про свою роботу і приніс до цілого року свого життя, щоб передати своїм клієнтам просту правду. Якщо ви дійсно хочете змінити, ви досягнете успіху! Розкажіть ваші друзі цієї статті, яка може надихнути їх на нові досягнення.

через takprosto cc