Професор Іван Неймивакін каже: кожен може бути здоровим як астронаут!

Найкращі кращі в астрономах, але кожен може мати гарне здоров'я! Іван Павлович Неймивакін – відомий радянський професор, який подбає про здоров’я астронавців та розробив спеціальну систему, яка дозволяє дослідникам простору ніколи не хворіти. Його дослідження сповнена новинок, незвичайних розробок і відрізняється від методів, популярних в традиційному медицині. Шукаю фотографії 86-річного Івана Павлаовича, одного мимовільно хоче слідувати порадам - квітучим і енергійним дідом в такому венозному віці без наркотиків. І зробити це, просто потрібно врахувати прості закони збереження здоров'я.

р.

1,1 км Іван Павлович радить їсти менше. Зменшення звичайної порції їжі є кроком, щоб поліпшити тіло, позбавляючи від полоскання і поліпшення травлення. Все зайве харчування викликає хворобу! Ідеальний баланс продукції на добу за даними Неймивакіна: білки (беттер - рослинне, м'ясо та риба) - 15-20%; рослинні продукти - 50-60% (як багато сирих фруктів та овочів якомога простіше); вуглеводи (головно хліб з грубими волокнами та злаками) - 30-35%.

2,2 км Чим краще росити їжу, тим краще його поглинати. Їжа черга до її характерного смаку зникає. Ніколи не їсти або варити в гніві або хоті, спробувати зробити харчування особливим обрядом. Не перемішайте вуглеводи з білками - спробуйте розділити вуглеводи і білки на дві окремі страви.

3. У Після їжі потрібно відпочивати. 20 хвилин відпочинку досить для тіла, щоб повністю здатися до травного процесу і поглинати всі цінні речовини в стані спокою. Пам'ятайте, що травлення сама по собі є енергоінтенсивним процесом.

4. У Не пізніше 18-19 годин. Дуже важливо! Ваше вечеря не повинно бути пізно - тоді будь-які проблеми з зайвою вагою зникнуть, і тіло буде ідеально очищати.

5. Умань Пити воду 10-15 хвилин до їжі. Після їжі нічого не п'є - це стосується води, кави, чаю, компотів і т.д. Це оптимальний питний режим для поліпшення травлення. У день обов'язково пити 2 л води, контролювати її якість - це основа здоров'я.

6. Жнівень Не їсти гарячу їжу - тільки їсти теплими. Те ж саме йде на напої.

7. Про нас Займіть час на тиждень. Виберіть той, який найбільш підходить для вашого тіла: фрукти, сік день, кефір або овочі. Такі застібки днів мобілізують захисти тіла.

8. У Сісти вниз. Про загоєння квацитів, професор Неймивакін рекомендує всім виконувати. Додайте до присідань щодня ходьба по сходах, забути про ліфт - і ваша фізична форма буде не гірше, ніж астронаут.

9. Навігація Не їсти, якщо ви не хочете! Забезпечивши себе їсти і начинити їжу в організм злочин проти здоров'я. Якщо ви не голодні, це означає, що раніше з'їдені продукти ще не засвоювалися.

10. Не варто робити іншим людям, які ви не бажаєте. Що робити з здоров'ям? Професор Неймивакін вважає, що духовне зниження неминуче призводить до передчасної смерті - коли людина слабка в духі, його тіло також ослаблює.

11. Якщо у вас є висока температура при захворюваннях, бажано появи. При температурі необхідно пити багато рідини, дотримуватися постільної білизни і відмовитися від їжі протягом деякого часу. Після цього відновлення буде дуже швидко.

12. Пити застібку води щіпкою солі. Це врятує вас від конгективних явищ в жовчному міхурі і допоможе організму активно працювати весь день.

Самодисциплін – це щось без чого неможливе здоров’я, говорить Іван Павлович. Вказані правила очевидні, прості і зрозумілі. Якщо всі вони пішли, життя без наркотиків стане реальністю. Пам'ятайте ці золоті канони здоров'я, а потім будь-яке захворювання буде річною минулого. Поділіться основами реабілітаційної системи Івана Павловича Неймивакіна з друзями, покажуть про них!

через takprosto cc