Його собака повинна вмирати, але реакція хлопчика до такого заходу шокувала всіх.

Собаки не тільки тварин. Вони найнадійніші супутники, які людина може бажання. Вони є членами сім'ї, які люблять своїх майстрів і вимагають нічого в поверненні. Ні, що навчають їх,

Один ветеринарний свідчив незвичайний інцидент, коли шестирічний хлопець прийшов до нього з чотириногим другом. Собака була заставою. Відповідна реакція хлопчика була настільки розпочата, що лікар опублікував її онлайн.

Я працюю в ветеринарній клініці. Я один раз перевірив десятирічний ірландський вовк, який відповідав прізвисько Білкер. Сім'я, в якій жив собака - Рон, його дружина Ліса і їх молодий син Шане - всі душі не захотіли живитися і сподівалися на диво.

Я оглянув собаку і зрозумів, що він скоро загинув рак. Я поінформував сім'ю, що не було нічого ми можемо зробити, щоб зберегти Belker і запропонував, що собака буде ставити до сну в їх будинку.

Рон і Ліза сказали, що це буде краще для свого шестирічного сина бути присутнім. Вони мали відчуття Шане може дізнатися щось, вижити його. На наступний день, як вся родина, зібрана навколо Белкера, я відчував, як приманка в горлі. Останнім часом Шане з'явився старий собака, він виглядав так спокійно, що я дивився, якщо він навіть зрозумів, що сталося. Через кілька хвилин, Белкер спокійно впав. Він виглядав, як хлопчик приймав смерть свого чотиримця. Про те, чому тварини живуть менше людей.

«Я знаю, чому».

Ми подивимося на нього в сюрпризі. Що він сказав після Я ніколи не чув таке затишне пояснення. Він сказав: "Для народження, люди повинні дізнатися, як жити з гідністю, як любити інших і бути ввічливими, право?"

Хлопці вже знають, як це зробити, тому їх життя коротше.

Немає нічого більш красивого, ніж виснаження і любов собак, і хлопчик зрозумів його. Я сподіваюся, що я пам'ятаю свої слова, коли мій собака гине. Це допоможе мені боротися з втратою.

Поділитися словами Шейна з іншими.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8