Вони закохуються в любові без будь-якої зустрічі. Це романтична історія двох фотографів.

Любов на дистанції існує! А один з тих оповідань розповість вам сьогодні.

Аарон, відомий американський фотограф, і Росі, британський фотограф, зустрівся онлайн. Все почалося з професійним інтересом до одного, але виросло в щось більше. На зустрічі ще далеко, вирішили зробити спільний фотопроект. Россі відправить свої фотографії в Аарон, і він б фотошоп їх, додавати їх. Результат цих творінь надихає!

Це перша фото закоханих разом.

Здогадувати, що це фото колаж практично неможливо. «Ми вирішили створити світ, де ми можемо бути разом. У цих фотографіях ми так близько, як справжня пара. Так ми можемо висловити любов один одному, хлопці писали в своєму блозі.

р.

Продовжити

Крок ближче.

«Я думаю, що ми познайомимося з вами найближчим часом. Кожна ніч я відчуваю, що він поруч з мною, не по всій тисячі кілометрів проводів фонових ліній. Ми майже разом, і це найнадійніша відчуття в світі!

Любов в вухах

Це може бути першим поцілунком хлопчиків.

Так близько і так далеко

«Я ніколи не шукав когось так багато в житті, і тепер я відчуваю себе так безпорадним. Я ніколи не любив його безумовно, як Аарон любить мене. Він найбільш дивовижна людина на цій землі. Я хочу тебе.

Після 9 місяців любителі нарешті зустрілися. Аарон вирішив літати по Росі. Хлопці дуже хвилювалися до зустрічі. Але вони радіють дітям. Россі і Аарона вірять свою історію лише на початку.

Я коли-небудь чув. Поділитися з друзями

через igenno cc