Ви думаєте, що це брат і сестра? Прийміть більш детальний вигляд і ви будете шоковані!

У віці 30 років був досить успішним кар’єром. Сотні скринінгів та фотосесій у відомих виданнях - це не те, що кожна дівчина мріє про те?

Але 30 років для моделі майже вік пенсії. Елліот зробив це дуже чітко, коли запрошення на пагони були меншими і рідше. Одного разу, подумав, що вона ніколи не була настільки популярною. Він був поворотним моментом в її житті.

У місці Елліота, багато хто б не згасився. Але не Елліот! Знайшли неймовірно творчий шлях, щоб висловити себе знову. Шукайте те, що вона до!

Це просто дивно! Елліот подарував свою кар’єру як жіночу модель і стала чоловічою моделлю. І чоловічі моделі, на відміну від жіночих, тільки починають бути дуже популярними за віком 30 років! І тепер вона все попереду її.

«Я знову починав роботу довше. Чоловіки не повинні виглядати молодими, тому у мене є багато часу.

«Я використовую для того, щоб отримати компенсацію, тому що я виглядав занадто masculine — я мав велику щелепу, товсті брови і широку лобі. Я шукав чоловіка, який зробив свій макіяж! Але час пройшов і тепер Елліот досить часто сприймає його зовнішній вигляд, вдало скориставшись його недоліками.

Незважаючи на те, що чоловік Елліот заміжав блондинка краси модель, він все ще підтримав свою дружину в її вирішенні, щоб одягатися як чоловік. І навіть той факт, що вони іноді сприймаються як пара геїв не страшно його.

р.

Добре, Елліот дійсно нерозумний від реального хлопця. Я думаю, що це найвищий рівень професіоналізму.

Бажаю Елліот творчий успіх. Не забудьте поділитися своїм оповіданням з іншими!

www.youtube.com/watch?v=dk34MaObh1o

Категории

Смотрите также

Новое и интересное