Ви молодий і активний, але ви сидите на години на роботі або втомилися від побутових хорів? У будь-якому випадку, щоб тримати себе у формі, ви не можете обійтися без вправ. Йога - чудовий спосіб відпочинку для активних дівчат. Але ви не завжди маєте часу для цього класу? Про це розповідає художник Анна Бєловицька: Від сидячого способу життя, зокрема, від малювання, мій спина боляче, і я пішов до йога. Один день пропущений клас і навчався в домашніх умовах. І як докази, я накидав все, як я міг. Тепер ви можете знайти безліч занять йоги прямо в Інтернеті, але ці ескізи допоможуть вам зробити йогу в будь-який час. І якщо ви пропустили свою улюблену діяльність, ви можете легко компенсувати все в звичайному житті. Як це можливо? Шукайте себе! Насолоджуйтеся вправами і будинками одночасно!
888 р.
1 500 р.
р.
р.
Габаритний зображення
р.
Ці вправи не можуть виглядати як йога, але краще здоров'я, позитивність і хороший настрій під час прибирання гарантовано! Крім того, малюки будуть оголені, і квартира буде чистою. Поділіться цими смішними фотографіями з друзями.
dalwen.livejournal.com/