Не вдалося знайти роботу і змінити один лист на своє резюме. Що ще було дивно!

Його ім'я Хосе Замора. Не вдалося знайти роботу протягом тривалого часу. Шукаємо вакантні вакансії онлайн. Астонішуючи, він відправив близько 50-100 листів з його резюме на роботодавців щодня.

Що ще не дивно, що Замора не отримала відповіді! Яс вирішив зробити цікавий трюк. Він знімав літеру «s» від імені. Йоса Замора стала Йое Заморою. Через тиждень, за словами хлопця, його поштова скринька була повною літерою від роботодавців, які запрошують його до інтерв’ю.

Як він пояснюється відео, назву "Джой" нічого змінив, просто один лист. Просто Замора вдалося «білої мийки».

Чисельні дослідження показали, що роботодавці свідомо або підсвідомо дискримінують проти людей з чорними або латинськими іменами. Дослідники показали, що кандидати з європейськими іменами 50% частіше отримують бажану позицію, ніж кандидати з екзотичними іменами.

«Я хотів би прийняти один лист з мого імені, щоб отримати роботу», - каже Замора, додавши, «Я думаю, що люди найчастіше не розуміють, що вони судять людину на будь-якій підставі, наприклад, моє ім'я». І ми всі судді іншим чином, свідомо або ні.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ніколи не судити інших. Поділіться цим цікавим сюжетом з друзями!

www.youtube.com/watch? v=PR7SG2C7IVU