Загинув два місяці до весілля! Відхилена наречена Вона сказала, щоб його улюблені чудові фотографії.

Янін - незвичайна наречена. Вона не повинна носити весільну сукню на її весілля день – трагічна смерть її ф'янке, Джонні, відокремила закоханих. На честь яскравої пам'яті обраного його нареченої вирішив захопити свою лояльність до нього в дивовижних фотографіях.

Для подолання гранати і розпаду Янин хотів би фотографувати стрибки в весільній сукні на Рів'єрі Майї, в Мексиці.

Чудова ручна сукня була не символом щастя, але нагадка про нове радісне життя, яке долею Яніна втратила.

Мад Адич, який фотографував наречену, сказав, що він ніколи не був настільки натхненний 10 років.

«Здоров’я Яна доторкнувшись історії, я хотів зробити щось справді магічним для неї!»

У своєму блозі Янін написав про надзвичайний досвід, який він пережив під час фотосесії. Дівчина відчула, що Джонні посміхалися в ній через час і простір, даваючи їй йти і благословення її продовжити щасливий шлях життя.

"Я хочу подорожувати, вивчити світ і поділитися своїм досвідом з іншими!" - це відкриття, яка приїхала наречену, як натискається камера.

Ось поради, які Янін надає всім тим, хто відчуває складну абодеальну - втрату коханої людини, людей: «Зберемося до серця!»

«Ви в горах прямо зараз і вам потрібно час, щоб зберегти переміщення вперед. й

«Ви маєте право торкнутися всі ваші болі і бути самотніми. Але не відключайте себе від світу, від власних людей. Вони допоможуть вам. й

Коли фотограф працював з мене, вперше в цих страшних три місяці, я відчув радості, диво сталося всередині мене.

«Як допомогти, коли це важко для вас і світу допоможе вам! й

Ось відео цієї незвичайної історії, яка торкається глибоких почуттів:

Дражнити... Розкажіть цей сумний і водночас яскравий сюжет до ваших друзів.

www.youtube.com/watch? v=tbD0XNeUHZs