Сердечка відео танець дочки з батьком Ви не можете тримати сльози!

Вона мала своє весілля на носі. Вона і її fiancé планують грати її в абсолютно різне місце. Але обставини змушують дівчину робити щось інше. Ліса Вілсон кардинально змінив свої плани і зробив її краще танцювати традиційний весільний танець з батьком. Для цього вона мала провести весільну церемонію в неправильному місці.

Танець довгоочікуваний весільний танець з батьком загиблого раку, переніс весільний акт від ресторану безпосередньо до гостинного приміщення.

Ліза визнає, що вона мріяла про абсолютно інше весілля: «Ні, це не мрія нареченої...» Але це було останнім, що вона могла зробити для свого улюбленого батька на її весілля день. Коли дівчина розповіла батька про зміну планів, він відразу почав протестувати, бо боїться, що він не мав сил, щоб отримати і танцювати з дочкою.

Ліза відповіла, «Ви не повинні потрапити». Я просто хочу зробити цей важливий танець своїми руками.

До Давида Вілсон загинув у вівторок ніч, Ліза провела доторкнутися до фінального весільного танцю з улюбленим батьком до пісні «Я буду завжди любити тебе». Відео показує, що дівчина не може тримати її сльози, але вона продовжує посміхатися з променевою посміхлістю, якось підтримує її хворий батько.

Це найкращий останній подарунок дочки може дати батькам, що загинув. Ми не можемо дивитися цей танець без розривів. Покажіть цей сумний, але красивий відео для ваших друзів.

www.youtube.com/watch? v=RxjxSXs0Umc