«Коли я пішов, будь ласка, насолоджуйтеся життям!»

Charlotte Keatley є блогер для Huffington Post з 2013 року. На жаль, вона пройшла 16 вересня, але залишила дотик останнього повідомлення для своїх читачів.

Я завжди люблю планування. Я кохаю, що робить список речей і завдань на день. Я дуже легко вписав в новий бізнес. Але я втратив інтерес до нього так швидко.

Я не мав розкішньої статі. Це не те, що ви можете відкинути на той же день, якщо ви втомилися від нього. Не існує перемикача, щоб змінити дні на волі. Як мінімум не для мене. З першого дня, як хворий на рак, я пропустив всі тести, виконують всі призначення лікарів. Я спробував відмовитися від стандартних медичних методів, і як альтернативне лікування сиру і капусти, зробив акупунктуру. Рак став частиною нашого життя. Відпочивали, стрижки, уроки контролю вертольота все залежить від того, чи пройшла наступна хіміотерапія або погано. Дяня і Лу, незважаючи на свою хворобу, мали охорону дитинства, але ще раз, вони були заручниками до мого режиму дня. Це все, що вони коли-небудь відомі, але я сподіваюся, що це не зупинялося від тих, хто любить дітей.

Але неважливо, скільки ми захищаємо їх від хвороби, все вийшло. Одного разу на день народження я хворий. Ми робили тести в лікарні, а результати Ми не плануємо все за місяць. Я врахував дні, можливо, тижнів. Я не чекаю, щоб залишити стаціонару, але я зумів втекти і повертати будинок, щоб провести решту мого часу з улюбленими дітьми і чоловіком.

Тепер я пишу це сидіння на дивані, і в той же час я організував похорон, продаючи мій автомобіль. Я вдячний Богу, що я можу поцікавити своїх улюблених дітей щодня.

Коли ви читаєте це, я не буду тут. Багатий час, щоб використовувати його і реалізувати, я не навколо. Він побачить мене уві сні, але на суворий сонячний ранок ліжко буде порожнім. Зайдіть два склянки з шафи, але він усвідомить, що є тільки одна кава, щоб зробити. Люсі не буде ніхто інший, щоб заплести її волосся. Дяня втратить одну з ніг, але ніхто не знає, що вона виглядає так або де шукати її. Ви прочитаєте свій блог і знаєте, що це остання глава.

Але це не більше. Коли я пішов, будь ласка, насолоджуйтеся життям! Відчуйте кожну секунду. Люблю ваші діти. Не пропустіть на них вранці, щоб чистити зуби.

Подаруйте кохану хугу, і якщо він не захопився назад, знайти когось, хто може. Кожен заслуговує бути коханим і близьким. Не поставтеся на менше. Знайти роботу, яку ви любите, але не стати рабом. Танець, сміхати і їсти з друзями. Справжня і вірна дружба - благословення. Підберіть своїх друзів мудро, побачте їх і полюбляйте їх усім любов'ю. Навколіть себе красивими речами. Життя сповнена сірих тонів і сумності, тому до неї додають яскраві тони. У вас є краса, але іноді ви просто повинні зробити більше, щоб побачити її.

Про це Дякуємо вам за те, що я відчував 36 років. Від дівчат, які слухали мене з кропивою, як шість років до мертвих чоловік, які в кінцевих дні скаржалися про своїх дружин, які не приготували своїх дітей за смерть. Вони все допомогли мені стати людиною я сьогодні.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І сьогодні, коли ви закривите штор, подивіться на зірку в небесному засмагі Pina Colada, який буде насолоджуватися коробкою дорогих шоколадних цукерок.

Доброго дня!

Ваш Чарлі.

Немає нічого більше, щоб додати до цих слів. Просто дайте друзям читати цей дотик лист.

www.huffingtonpost.co.uk/charlotte-kitley/bowel-cancer-charlotte-kitley_b_5836238.html