Якими були діти, заборонені від використання iPhone? Ви будете шоковані!

Цей новий Йоркський журналіст Нік Білтон відродження Steve Jobs кардинально змінить Ваше сприйняття цієї людини. Так читати і здивувати.

3610Р. 4200Р.

З початку роботи Яблуко, він часто засвоюв журналістів і критикував їх за їх написання. Я також взяв участь в інтерв'ю. Але нічого не соромлюся мене більше, ніж Mr. Jobs, які сказали щось мені після того, як він так критикував мене за статтю про недоліки iPad.

Я запитав Стів, що його діти, ймовірно, люблять iPad. "Не використовуйте його, - відповів робота. У домашніх умовах ми обмежуємо час дітей, які проводять перегляд iPad.

Я був струнким. Здавалося мені, що будинок роботи наповнений гігантськими сенсорними екранами, і він розподіляє iPad гостям замість цукерок. Але це не так, що на всіх.

Але роботи переконані мене, що це абсолютно неправильно.

З тих пір я зустрілася з багатьма технологічними керівниками, які обмежують час своїх дітей, витрачених за екранами.

Я був головоломлений цим стилем виховання. Після того, як більшість батьків здавалися прийняти протилежний підхід, дозволяючи дітям не обмежувати час, витрачений на смартфони і комп'ютери.

Тим не менш, ці люди, ймовірно, знають, що вони роблять.

Кріс Андерсон, колишній редактор Wired, надав обмеження на використання гаджетів для членів сім'ї. Він налаштував пристрої, щоб кожен з них не міг використовувати більше двох годин на добу.

Андерсон, до речі, має п'ять дітей, і обмеження застосовуються як до страшних, так і молодших. Він вірить, що таким чином врятує дітей від наркоманії і збереження здоров’я від надмірного випромінювання.

Олексій Константинополь, виконавчий директор Агенції OutCast, не дає своїм 5-річним синам використовувати гаджети. І за 10 і 13-річні старші діти, вони обмежують цей час до 30 хвилин на добу.

Єван Вільямс, засновник Blogger, Twitter та Medium, стверджує, що його діти читати книги замість IPads.

Дослідження показують, що діти до 10 років особливо схильні до та залежності від нових технологій. Життєрадісна робота: діти не повинні використовувати таблетки більше половини години на добу, і смартфони більше двох годин на добу.

Вчені кажуть, що обмеження можуть бути видалені з 14 років. Незважаючи на те, що Андерсон навіть зняв свої 16-річні діти з екранів у спальні.

Я ніколи не попросила роботи, які діти замість використання гаджетів. Але автор книги про нього Валтер Ісааксон, стверджує, що кожен вечір сім'ї збереться на довгий стіл і обговорювати книги. І ніхто не отримав iPad або iPhone.

Ця стаття дивилася мене! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я сподіваюсь, що ви втратите свій розум на батьківство. Поділіться з усіма батьками.

www.nytimes.com/2014/09/11/fashion/steve-jobs-apple-was-a-low-tech-parent.html?_r=0