Ця жінка випікає дуже незвичайні торти, як все, але десерт!

Не ніжний весільний торт від Дісней, але ці запечені твори здивують вас ще більше! Ви ніколи не вірите, що це торт. Дизайнер каліфорнійського торта Debbie Goard працював пекаром протягом більш ніж 20 років, але в 2006 році вона чудесно знайшла своє вірне виклик - роблячи торти не схожими на торти. Ви можете подумати, що це все, але ви ніколи не думаєте, що це звичайний торт.

"Я не зроблю тортів на всіх, - каже жінка.

р.

Іноді люди не можуть навіть здогадувати, що таке тістечка неможлива.

Поведи його або ні, перш ніж почати свою кар'єру, Goard працював в хлібопекарській деббі. Чи вірили, що виготовлення звичайних тортів є надзвичайно нудною окупацією: "Я ніколи не розумію, що це буде окупація мого життя ..." Дуже важко працювати. Але під час роботи в цій пекарні вона і її співробітник вирішив кинути і знайти окупацію, де вони можуть реалізувати свої таланти в повній мірі.

Деббі почав свій бізнес. Чудово дивні торти стали справжнім проривом серед кондитерських виробів.

У своїй роботі різноманітність 46-річного значення: Щодня я відчуваю, що я перейменую колесо. Якщо всі мої торти були однаковими, я, ймовірно, відмираю від боредом.

Багато разів Я чув фразу, «Я цей торт?» й

Ведуться роботи навіть найпростіший торт Debbie Goard близько восьми годин, і готують більш складні композиції - навіть кілька тижнів.

8417997

«Я завжди намагаюся бути краще, ніж минулого разу. й

Дуже їсти, і це не схоже на торт! Поділіться цими роботами хлібопекарського мистецтва з любителями солодкого.

www.debbiedoescakes.net/