690
Це Esther, вона не збирається бути зроблені для подяки, тому що вона є членом сім'ї.
Зустріч Derek Walter і Steve Jenkins, власники дуже незвичайного вихованця - 227-пундна свиня назва Esther. І вони не роблять свого м'ясника для подяки, тому що Естер є повноцінним членом своєї сім'ї, яка включає кролика, кота і два собаки.
Чоловіки живуть в передмісті Торонто в маленькому, але затишному приватному будинку. Історія з Естером почалася наступним чином: Стів отримав виклик від свого шкільного друга і попросив, якщо йому потрібна поросята в домашніх умовах, бо собака плоско відмовилася брати дитину в будинок. Я не згадував щось. . й
Жатки, коханка тварини, погоджено взяти 6-місячну дитину для себе.
Припустимо, що поросята не повинна рости більше і не набере вагу.
Але час... З кожним днем Естер виріс більше і більше. Хлопці вирішили піти в оксамит і подивитися, що сталося. Як виявилося, він не декоративний, але свиняча свиня. Але що ви можете зробити, власники люблять солодкий ефір з усім серцем і не хочуть подарувати їй нікому іншим. У своїх сім'ях досить швидко і навіть зроблених друзів з котом і собаками.
З тих пір життя Дерека і Стіва звернулися! Вони подарували м'ясо і стали прихильниками тварин.
Тепер всі харчові хлопці приховують на верхніх полицях, так як це легко для Esther, щоб відкрити тумбу або навіть холодильник, щоб їсти щось.
Р
Естер дійсно любить замочити в реберця, щоб один з власників подряпини її животик.
вона загартована, коли вона грає з її собаками. Всі друзі!
Хлопці теж часто приймають свиню на прогулянку.
Порося повністю оточена любов'ю і турботою!
602360р.
203080
500668,00 Р
р.
Р
Я думаю, що Естер змінив вашу ідею вихованця. Визначте цей незвичайний сімейний учасник для всіх любителів тварин!
за допомогою igenno ru
Чоловіки живуть в передмісті Торонто в маленькому, але затишному приватному будинку. Історія з Естером почалася наступним чином: Стів отримав виклик від свого шкільного друга і попросив, якщо йому потрібна поросята в домашніх умовах, бо собака плоско відмовилася брати дитину в будинок. Я не згадував щось. . й
Жатки, коханка тварини, погоджено взяти 6-місячну дитину для себе.
Припустимо, що поросята не повинна рости більше і не набере вагу.
Але час... З кожним днем Естер виріс більше і більше. Хлопці вирішили піти в оксамит і подивитися, що сталося. Як виявилося, він не декоративний, але свиняча свиня. Але що ви можете зробити, власники люблять солодкий ефір з усім серцем і не хочуть подарувати їй нікому іншим. У своїх сім'ях досить швидко і навіть зроблених друзів з котом і собаками.
З тих пір життя Дерека і Стіва звернулися! Вони подарували м'ясо і стали прихильниками тварин.
Тепер всі харчові хлопці приховують на верхніх полицях, так як це легко для Esther, щоб відкрити тумбу або навіть холодильник, щоб їсти щось.
Р
Естер дійсно любить замочити в реберця, щоб один з власників подряпини її животик.
вона загартована, коли вона грає з її собаками. Всі друзі!
Хлопці теж часто приймають свиню на прогулянку.
Порося повністю оточена любов'ю і турботою!
602360р.
203080
500668,00 Р
р.
Р
Я думаю, що Естер змінив вашу ідею вихованця. Визначте цей незвичайний сімейний учасник для всіх любителів тварин!
за допомогою igenno ru
Ця дивовижна шоу з милими бульбашками зробить вас замороженням. Це реальна історія!
34 роки всього за 1 хвилину: еволюція робочого столу і життя людини. Яка різниця!