Ця дівчина не зносила косметику на 7 хворобливих днів. Але багато хто дізнався про це!

Не дивно, чому жінки використовують косметику? Хтось не має впевненості в собі, хтось навпаки – від надмірної впевненості. Макіяж дає мені трохи більше впевненості. Я носила фарбу щодня, так як я був близько 12. Я був просто піднятися, як це ... Я ніколи не бачив мій мама без макіяжу. Ось чому я вирішив перевірити, що це так, щоб піти на тиждень без макіяжу. Після 17 років застосування макіяжу щодня я хочу бачити, якщо моя впевненість постраждає, якщо я не зносила макіяж.

р.

У першій половині тижня я відчував себе дуже некомфортний без макіяжу, але в цей раз я дізнався про себе багато. Ось уроки, які я дізнався про цей досвід:

День 1, коли я дізнався, що я відчував себе дуже незручно без макіяжу.
Я не можу сказати вам, скільки selfies я взяв, коли я вирішив поставити це в Instagram. І скільки я зловживаю з волоссям, щоб приховати всі мої прищі та інші недоліки шкіри. Але я позбавив, коли люди сказали мені, що я був красивим без макіяжу, але я не вірю їх. Я впевнений... Або хоча б я впевнений, що я зносу макіяж. Хоча мій co-workers завжди компліментував мене і говорили про те, як добре я шукав і як красива моя шкіра була, я все одно відчував трохи незручно.

7664762

День 2, коли я дізнався, що я можу спати довше, якщо я не повинен поставити макіяж вранці.
Тепер у мене є багато часу і може дозволити ще одну годину сну. Це дивовижна!

День 3, коли я помітив просту на обличчі і зрозумів, що якщо ви хочете пройтися без макіяжу, ви повинні подбати про себе.
В минулому, коли у мене були прищі, я використовував, щоб покласти на тональний крем, кондитер, і прикрити його порошком. Але коли ви не зносите макіяж, ви можете зробити все, що ви можете приховати недоліки в шкірі. Це дійсно страшно, коли ви не можете приховати його з макіяжом. Ви повинні бути сміливими! Хтось сказав мені, що день, який я шукав втоми. Не кажучи вже про те, що це дуже наступна. . й

499.00 Р

День народження 4. При носінні макіяжу я не так орієнтований на мій зовнішній вигляд.
Прищ все ще залишився на обличчі, але я вирішив піти з моєю справжньою особою, і я хочу дотримуватися реакції людей навколо мене. Так, мої друзі були дуже прихильними, але я хотів би бачити, як зовнішні працівники будуть реагувати. Вони всі дивилися мене прямо в око, ніхто не відвертав, чоловіки більше не відкривали двері для мене в магазині, і якщо хтось штовхнув мене, вони навіть не спалогізують.

День 5. Мій хлопець спробував зробити мене 100%, інші не допомогли.
Ми приїхали з бізнес-туру, щоб підтримати мене в цей непростий період. Він сказав, що я не носити макіяж кожен день, що я виглядав красиво і без макіяжу. За цей непростий тиждень, це величезна підтримка для мене, бо я завжди слухаю свою думку, бо він завжди чесний з мене. Мама сказав мені те ж саме. Я вірю її. Я люблю себе.

День 6 - це перший день, який я дійсно оцінив свої недоліки.
Я не знаю, чому я використовую, щоб я думав, що я знаходився. Я завжди покрили їх тоннами макіяжу. Але коли я припинив використання макіяжу, я бачив їх щодня, і ви знаєте, я нарешті впала в любов з ними, тому що вони підходять моє червоне волосся і бліда шкіри. Я відчував знімати!

День 7, коли я насправді зрозумів, що це не макіяж, який робить мене красивими.
На мій останній день без макіяжу я вийшов на прогулянку з моїм другом, але я все одно відчував трохи незручно, тому що я був оточений красивими людьми. Я не зносила макіяж протягом 7 днів, і вона запитала, якщо я був серйозним, бо я зносився макіяж. І тоді я зрозумів, що тільки важливо, як ми відчуваємо. Ні, я не збираюся відмовитися від макіяжу, але через два тижні я зносила блискавку, і там були дні, коли я не зносила макіяж, і пішов працювати з впевненістю.

Це мене без макіяжу, і це мене з макіяжом.

Цей тиждень без макіяжу допоміг мені зробити деякі важливі висновки:
1,1 км Я дізнався, що мені не потрібно носити макіяж щодня, особливо коли я хочу спати більше або просто не потрібно.
2,2 км Без макіяжу я дуже схожий на те, що я можу зробити з макіяжом. Так, я можу мати трохи інший вигляд, але це дійсно все про мої комплекси, більшість з яких були глибоко вбудовувані в голову.
3. У Головне, що ви відчуваєте себе впевнено, в цьому випадку люди лікують вас тим же, чи одягнете макіяж або ні.
4. У Я можу сказати, що я відчуваю себе набагато більш впевненим, навіть на дні, коли я не користуюсь макіяжом.

Я повторю ці слова, як мантра, кожен раз я ходжу за межі без макіяжу:

Побачити, якщо ви даєте згоду на обробку персональних даних. Тексти пісень, а це означає: Люблю себе, як ви, тому що краса йде в межах. Поділитися цими цікавими відкриттями з іншими.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=photo