Цей різдвяний подарунок батька змінить її життя назавжди!

Ми завжди хочемо, щоб нам не повторити свої помилки і жити в нашому житті. Батько даної дівчини вже давно загадував про те, що подарувати рідну дочку на яскравому різдвяному святі. І він вирішив подарувати щось, що не варто пенні, але послужить дорогоцінним подарунком для свого життя.

“Дочка, я знову маю проблему – Я не знаю, що подарувати вам на Різдво”. Для мене важко вибрати те, що буде корисним і цікавим для вас. Хоча я знаю, що це не повинно викликати мене будь-які труднощі, тому що ви широко налаштована людина і у вас є багато інтересів: література, музика, ігри, мода і так далі. Але я хочу дати вам щось, що завжди нагадуватиме вас про мене і буде корисним у вашому житті. Я думаю, що це може бути. . й

Я хочу показати вам одну просту, але дуже важливу правду, що, якщо ви хочете бути щасливими, ви повинні перенести життя. Ні в цьому світі кидає вам все. Прийняти цей факт, ви можете взяти повну відповідальність за ваше життя і що відбувається в ній в руках. Кожен з нас є творцем нашого сьогодення і завтра. Я скажу більше, тільки ви несете відповідальність за те, що сталося вчора і які наслідки він сьогодні.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Всім людям властиво самопізнати. Не погано. Кожен живе, щоб зробити себе щасливими, а потім, якщо це можливо, поділитися цим щастям з іншими. Якщо люди роблять щось для вас, це не так, що вони повинні це зробити, це просто тому, що вони хочуть – це їх вибір. І скоро ви розумієте це, швидше ви позбавите від ілюзійних очікувань.

Не обов'язково любити або поважати. Якщо ви любили, то вам особливо до кого-небудь. А якщо це сталося, то варто розглянути його подарунок. Ми не приймаємо його надані. Значення цих відносин, оскільки це легко втратити.

Так, ви познайомитеся з багатьма детракторами в житті, але вони не повинні бути такими, щоб ви. Немає одного в цьому світі owes що-небудь для будь-якого. Кожен з нас постійно робить свідомий вибір. Для вашої частини можна обмежити зв'язок з такими людьми.

Я кажу це знову надії, що ви будете пам'ятати і прийняти цю правду. "Немає нічого."

Як стати кращим, ви робите величезний внесок у розвиток та ваші стосунки з іншими. Тоді інші прийдуть до вас. Пам'ятайте, що хтось говорить, і любов, повага, довіра або дружба повинна бути заслужена! А якщо у вас є все це, ви можете бути гордими самі і вдячні тим, хто поруч з вами. Якщо хтось не хоче бути з вами, не сумний, це не про вас. Не дозволяйте іншим людям стати вашими. Знайдіть людину, яка виберете.

Я кажу вам все це з власного досвіду. Я відчув, як гора знизила свої плечі, коли я не тільки розумію цю правду, але приймав її з усім серцем і душею, і зробив його девіз мого життя. Життя без очікувань та претензій до інших, Всесвіту та життя в цілому набагато простіше. Єдина людина, яка може скаргатись про себе! Ви не можете вірити, коли я взяв відповідальність за своє життя в руки, все пройшло плавно. Fate дав мені любов, сім'я, друзі, бізнес-партнери, потенційних клієнтів, право людей і багато можливостей. Я припинив перебувати свої оточення, мої обставини, або мої сусіди. Я зрозумів, що я був творцем власного життя і власним щастям. І кожен день я зіткнувся з вибором: відсмоктування зовнішніх впливів, емоцій, збігів або вжити все в руки. Вибираємо другий.

Так, ви не зможете зрозуміти цю правду. Але, моя дівчина, я хочу, щоб відкрити мій лист кожен Різдво, перепрочитати його, і сподіваємося, з часом ця правда стане чіткою для вас. Я знаю за те, що мій досвід допоможе вам ходити з гідністю. й

Я думаю, що це найкращий тато може дати дочку на Різдво. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона росте вгору, вона оцінить свій подарунок! Проста і корисна правда з дитиною та іншими батьками.

www.harrybrowne.org/articles/ GiftDaughter.htm.