Це дивний, але це те, що зустріч найвищої та найнижчої людини виглядає так!

Книга Гуіннеса записів скоро буде 60 років. На честь цієї події два рекордні тримачі вирішили зустрітися - Султан Кіосень, найвища людина в світі і Chandra Bahadur Dangi, найменший рекордний тримач.

Султан Кєсен - 31-річний турецький фермер, висота якого становить 251 см. Абнормальне зростання не пов'язане з генами, як батьки людини нормальної висоти. Всі несправності гіпофіза пухлини, що викликає надмірне виробництво гормонів. Звісно, життя непросто для Султана, оскільки він може пересуватися тільки з канатом або краватками. Крім того, він має постійні проблеми з вибором одягу, так як практично неможливо знайти речі його розміру. Все повинно бути зроблено для замовлення, навіть взуття. Тим не менш, людина знаходить позитивні аспекти в своїй незвичайності: він може легко працювати з високорослими деревами в саду і впоратися з іншими побутовими хорами без сходів.

Chandra Багадур Dangi є 74-річної Непалі, яка виключно невелика висота (57 см) дозволила йому отримати рекорд найменшої людини в світі. Людина живе в віддаленому селі в Непал і намагається привернути увагу туристів до рідних місць і до своєї країни за допомогою назви.

У Лондоні зустрілися рекорди рекордів.

Зустріч стала символічною для чоловіків. "Не дивлячись на те, що я високий і він короткий, ми повинні мати справу з тими ж проблемами в житті, і коли я дивлюся в очі Chandra, я бачив, що він хороша людина", - сказав Султан.

Звісно, ці чоловіки постійно стикаються з безліччю труднощів, тому що непросто бути різними від усіх інших. Тим не менш, вони продовжують жити, радіти і переслідувати свої цілі. Крім того, вони завжди горді, щоб сказати, що вони дійсно унікальні, і усвідомлення власної унікальності часто надихає на використання.

mashable.com/2014/11/13/tallest-shortest-man-record/?utm_cid=mash-com-fb-mainlink