Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Це дивний, але це те, що зустріч найвищої та найнижчої людини виглядає так!

Книга Гуіннеса записів скоро буде 60 років. На честь цієї події два рекордні тримачі вирішили зустрітися - Султан Кіосень, найвища людина в світі і Chandra Bahadur Dangi, найменший рекордний тримач.

Султан Кєсен - 31-річний турецький фермер, висота якого становить 251 см. Абнормальне зростання не пов'язане з генами, як батьки людини нормальної висоти. Всі несправності гіпофіза пухлини, що викликає надмірне виробництво гормонів. Звісно, життя непросто для Султана, оскільки він може пересуватися тільки з канатом або краватками. Крім того, він має постійні проблеми з вибором одягу, так як практично неможливо знайти речі його розміру. Все повинно бути зроблено для замовлення, навіть взуття. Тим не менш, людина знаходить позитивні аспекти в своїй незвичайності: він може легко працювати з високорослими деревами в саду і впоратися з іншими побутовими хорами без сходів.

Chandra Багадур Dangi є 74-річної Непалі, яка виключно невелика висота (57 см) дозволила йому отримати рекорд найменшої людини в світі. Людина живе в віддаленому селі в Непал і намагається привернути увагу туристів до рідних місць і до своєї країни за допомогою назви.

У Лондоні зустрілися рекорди рекордів.

Зустріч стала символічною для чоловіків. "Не дивлячись на те, що я високий і він короткий, ми повинні мати справу з тими ж проблемами в житті, і коли я дивлюся в очі Chandra, я бачив, що він хороша людина", - сказав Султан.

Звісно, ці чоловіки постійно стикаються з безліччю труднощів, тому що непросто бути різними від усіх інших. Тим не менш, вони продовжують жити, радіти і переслідувати свої цілі. Крім того, вони завжди горді, щоб сказати, що вони дійсно унікальні, і усвідомлення власної унікальності часто надихає на використання.

mashable.com/2014/11/13/tallest-shortest-man-record/?utm_cid=mash-com-fb-mainlink