Ви не повинні бути багатими. Ви не вірите, але звичайна бездомна людина може стати локальною знаменитістю в місті і навіть за її межами. Славік, 55-річна безпритульна людина зі Львова, яка добре суперечить модним тенденціям, виборола не тільки львівських мешканців, які знають про нього по-перше, але і серця багатьох інтернет-користувачів, з його спустошістю і чудовим почуттям стилю.
Неординарний слов’янський помітив український фотограф Юрій Дячишин, який запропонував, що бездомна людина робить фотосесію під назвою «Славік Мода». Зараз ця випромінна бездомна людина стала іконою стилю вуличної моди не тільки у Львові, але й за кордоном!
«Славич 55 років. Славко – бездомний гіпс, але він не схожий на решту бджіл. На відміну від вагабондів, він не ходить з пучком загартованих сумок і не схожий на заспокійливу через сміттєві банки, говорить фотограф Юрко Дячишин, який випадково вдалося познайомитися з Славою.
Юрій також додає: Славік, який не дуже типовий для бездомних людей, ніколи не одягає той самий одяг. Іноді мова йде про те, що він змінює свої недоліки двічі на день. Він виглядає після себе, регулярно змінює волосся і навіть затіняє під руки. й
«Уважно уявити, як це можливо для бездомної людини. Слава має своє секретне місце, і ніхто не знає про це. Він зберігає інформацію про те, де живе секрет. й
«Славік часто блукає вулиці і бджіл для водоростей, але він не стержає або ієрів людей. Він регулярно напоївся на спиртні напої, особливо пиво, але все ще знає мірку, завдяки яким він ще не став алкогольним. Славко – найстильніші бездомні люди у всьому світі! – говорить фотограф з посміханням.
Всі ці фотографії (понад 100) були зроблені протягом двох років під час випадкових зустрічей. Славік і я використовувався для задоволення кожного дня, і це сталося один раз на тиждень або навіть місяця. Я хотів би знайти мене один раз. Коли я був вільний час, я б піти там, де ми могли зустрітися з ним і фотографувати його. й
«Найважніше в житті – підтримувати здоров’я. І дуже важливо, щоб ніхто не турбувався і знищив свого внутрішнього миру, Юрій Дячишин котирування Славік.
р.
458640 р.
512788
Як видно, крім високої моди, є низька мода, яка поширюється серед смертників. Доведено, що гроші не можуть придбати хороший смак. Ця людина може втратити багато в житті, але незважаючи на все, він все ще має велике почуття гумору і позитивного ставлення до життя. Скажіть своїх друзів про це найчарівніша і модна бездомна людина в світі.
за допомогою igenno ru