Подруга нещодавно розповіла мені ситуацію, яка доторкнулася мене глибоко. Іноді, здається, що реальні щирі люди просто переїхали на нашу планету. Але немає! Що ви читаєте наступний переконує вас вірити в людство за часткою хвилини.
Три дні тому я приніс дочку з школи. По дорозі дочка (понад 10 років) пішла в магазин. З магазину в будинок 300 метрів. Вона ходить поруч з автомобілем, хоче ходити. Я збираюся повільно. Зовні вона виглядає як дорослий дядько виходить на машину.
Бах на спині. Я почав з'ясувати, що таке кіно, прокинувшись на дочку. вона сидить вниз. Людина від Beha drove навколо, вийшов, вийшов, сказав...
- Дівчина, яка це дядько вам?
- Дад.
до Що таке ім'я?
Сєрозга.
Я розповім вам, щоб розповісти мені своє ім'я. Після цього я продемонстрував свою ліцензію. З словами подяки, він помітив свою руку. Головна Дякуємо! Я ніколи не пропустіть картину, як це. Я обіцяє. Це може стати будь-яким.
Ось що я зробив, якщо я був цей хлопець. Я зрізав голову! Ви ніколи не знаєте, що ви йдете від таких речей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Поділіться цим вірним оповіданням з усіма!
за допомогою igenno ru