15 мальовничих місць нашої планети, які ви просто повинні побачити! І немає фотошопу. й

Якщо ви дивитеся на ці фотографії, ви, ймовірно, думаєте, що це все комп'ютерна графіка. Найкрасивіші плоди фантазії – це місце в цих фотографіях. Для повної картини відсутні тільки надприродні істоти. Але це не дуже магія або фантазія, мій друг: все, що ви бачите, це реально. Дивитися і побачити!

Озеро Хіллє, Архипєлаго, Західна Австралія
Це дивовижне озеро неможливе для його рожевого кольору вод, тому воно також називається «Рожевий озеро». Вчені намагаються вирішити таємницю кольору води в озері. Більшість схильні до теорії присутності специфічних бактерій, які дають їй такий чарівний колір. На щастя, ви можете плавати в ній. Так попереду!

583365

Фото: Мій сучасний Met

Zhangye Danxia Rainbow Mountains, провінція Гансу, Китай
скарб геологічної парку в провінції Гансу - це акварельні скелі, які складаються з смуг піщаного каменю. Вже 24 млн років для створення такого чарівного шедевра. У зв'язку з ерозією, цей хребт складається з вражаючих вершин і спірів, записаних на фото нижче.

Фото: Flickr

Антарктиди
Заморожені дики Антарктиди є одними з останніх місць на Землі, які не стрибають з людиною. Такі чудові фотографії можна отримати лише в таких умовах. Це дивовижна!

Фото: Мартін Бейлі Фотографія

Три сестри Волкано, Орегон, США
Цей панмантний вулкан отримує свою назву від трьох з'єднаних вершин Каскадських гір. Три сестри – вершини віри, Надії та Благодійності. Всі імена дуже символічні: в англійській мові, віра віра, надія і благодійність.

Фото: 500пкс

Апостолські острови, Wisconsin, США
У береговій лінії Апостольських островів Лейк Покращений, відомий своїми печерами. У холодному сезоні вони перетворюються в казкове місце краси - справжній "виставка" сліпих кутикулів.

Фото: Star Tribune

Mendenhall Glacier, Аляска, США
Довжина цього льодовика становить близько 12 миль. На жаль, через глобальне потепління це величезне диво повільно зникає. Поганий!

Р

Фото: TKM Фото

Godafoss Falls, Ісландія
Годафосс (Гобєфосс) переклад з Ісландської – «водопад Божої Матері». шириною 12 метрів і більше 30 метрів. Брілліант!

The Devil's Bowl Sea Cave Complex, Орегон, США
По всій береговій лінії центрального Орегона подаються печери моря. Їх форма чашки - результат згортання двох печер. Абундант темно-пурпурний водоростей і чистий кварцовий пісок є елементами, достаток якого робить це містичне місце ще більш зовнішня.

Abraham Lake, Західна Альберта, Канада
При будівництві гребені на річці Північна Саскачевана в 1972 році. Кожна зима на кризі озера утворилася ці дивовижні візерунки. Я дивлю, як вони приходять.

Фото: Мій сучасний Met

Долина вогню, Невада, США
Таке дивовижне різноманіття пастельних кольорів можна побачити лише в Державному парку в Долині Вогонь. Природно-артистський потілений над цим чудовим шедевром на мільйонах років. А результат варто!

Kliluk, Osoyos, Британська Колумбія, Канада
так зване озеро Spotted. Цей незвичайний резервуар є складом різних мінералів, завдяки яким з'являються плями. Це відбувається влітку, коли більшість води випаровується. Ось як ви отримуєте такі цікаві плями різних кольорів. І це не все: за легендами місцевих мешканців, води озера мають цілющі властивості.

Фото: PBase

Озеро Байкал, Сибір, Росія
Ви ніколи не бачили такого дивного кольору льоду! Льодяник на озері Baikal настільки щільний, що він може легко витримати вагу як пішоходів, так і снігоходів. І стерти на такому льоді не страшно!

доб.

Кам'яна Хвиля, Національний заповідник Vermilion, Arizona, USA
Шлях до цієї неординарної освіти є одним з найскладніших. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Фото: Simon Byrne Фотографія

Geyser Fly, Невада, США
Невеликий геотермальний гейзер, який у 1964 р. з'явився шанс під час буріння свердловини. Хтось, очевидно, переніс його. Але це добре, що це сталося. В іншому випадку ви і я не бачив цього.

Фото: Червоний Бугель

Alentejo Beach, Португалія
Я не знаю, що я можу зробити. Я готовий упакувати мої сумки і піти в подорож!

Я не знаю, що я можу зробити. Я готовий упакувати мої сумки і піти в подорож! Ви любите фотографії? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

за допомогою igenno ru