Не один очікуваний промені собаки, щоб подякувати своєму славі. Ти робиш!

Всі істоти на планеті Земля заслуговують турботу, тепла і прихильність до себе. Це особливо вірно для тварин, які викинули на вулицю, якби вони були двоярусними. На щастя, на нашу крихітну блакитну планету є охоронці ангелів. Вони не міфічні лінійки пір'яних крил. Не дивно. Ми знаємо, що ці охоронці беруть різні форми, але їх сутність завжди є справжньою – довести до життя тих, хто потребує його більшості.

Служба порятунку тварин є одним з цих офісів "angel". Її працівники отримали інформацію про бездомний собаку, який потрапив на автомобіль. Знаючи беззахисні, погано травмовані істоти на боці дороги, рятувальники взяли її до лікарні. Я не чекав! Як засмагати і засмагати тварину можна! Дивіться відео

На наступні 14 днів Лайла (як ця чарівна собака була названа) під опікою ветеринарних (анотація «анел офіс»). Тоді була любляча сім'я, яка дала цей чистий пучок істинної доброти і вдячність новим шансом на початок.

Історія для поганого дня. З одного боку, це дивовижна і брейка, на іншому - злий і непросто. Я хочу нагадати вам, дорогі друзі, що ви людина істота. І будь ласка, залиште так завжди, за всіма обставинами. Допомога іншим. Подбайте про них. Захищайте тих, хто це потребує. Намагайтеся бачити світ не тільки з очей, але і з вашим серцем. Здрастувати любов. Поведіться в хорошому і діє відповідно. Наше життя - нитка. Нитка, яку Мойра зрізається в два рази і пізніше. А потім, в цей момент, зупиніть нашу мери-го-круглу і музику вмирає. . й

www.youtube.com/watch? v=R4Jjum2lZEQ