Родні Елькела є одним з найвідоміших і загадкових послідовних вбивців минулого століття. За підозрою у вбивстві 130 жінок між 1971 і 1979 рр. Вони були всі страшні своїми силами.
Його улюблений спосіб вбивства був пролонгований Елкела захопила своїх жертв до того, як вони вийшли. Після того, як він чекав, щоб вони прийшли до своїх почуттів, щоб почати. Він зробив це кілька разів, перш ніж вбити їх.
Після її арешту, Елкала була знайдена, щоб мати вражаючу колекцію фотографій дівчаток підлітків і хлопчиків, які містять більше 1000 картин.
У 2010 році вбивця остаточно засуджено і засуджено до смерті.
1971-1979 рр. Родні Елькела прогулялася смертною стелею, залишаючи за сто безневинних жертв. У вбивстві, які в кінцевому підсумку допомогли поставити Елькел за барами, було загибель 12-річного Робін Самсу. Вони побачили разом коротко перед дівчиною зникли. Сейф був знайдений в квартирі вбивця, що містив фото Самсув і одну з її сережок. У Поліцейському полі з’являли сотні фотографій інших дівчат і окремих їх особистих речей. Елкела був засуджений до смерті у 1980 році. Неймовірно, йому вдалося оскаржити і його справу було перенесено. Згода корабля тривала протягом декількох років, а наступна зустріч відбулася в 1986 році. Але цей час всі звинувачення були відмовлені. Тільки в 2010 р. Елкел був знайдений винний, але вирок ще не вступив в силу.
У в’язниці в Каліфорнії відбувся серійний вбивця. В даний час ми очікуємо виконання. У 1986 році, коли він спробував захопити 8-річну дівчину до свого дому. Сусіди відчували щось неправильно і звернулися до поліції. Коли поліцейські прибули, вони знайшли дівчину з ріпаку і погано збивають з шматочок боргу. Потерпілий ще живий, але маніак зумів втекти. Після цього інциденту він змінив своє ім'я, перейшов в Нью-Йорк і отримав роботу в Нью-Йоркському Головній школі.
Нова робота стала чохлом для Елкела і дав йому можливість назвати себе «модним фотографом журналу». Так він зібрав величезну колекцію фотографій. У 1978 році вбивця вдалося отримати на «Дата-шоу». На щастя, він не звернувся до свого потенційного жертви, який знайшов його підозрою і відмовився йому зустрітися. р.
Офіціантно вдалося довести Елькельську винність лише 7 вбивств. Але на підставі свідчень свідків і деяких доказів, маніак підозрюється у вчиненні 130 серйозних злочинів. У зв’язку з виявленням додаткових жертв вбивця, поліція видала 120 фото з розшифрування Елькела. Решта 900 зображень не були загальнодоступними, тому що вони занадто розкриваються. Після того, як фотографії з'явилися онлайн, кілька жінок прийшли до міліції, визнаючи себе на фотографіях. Кілька інших визнали їх відсутні знайомства. Що відбувається? Моя кров застудить, коли я думаю, про те, як багато чого з цих нелюдських ходьба по всьому світу. Ми можемо лише сподіватися, що справедливість буде переважати.
ohmy.viralnova.com/rodney-alcala-photography/