500
Після цієї статті ви дізнаєтеся, чому ви повинні прочитати книги. Наше майбутнє залежить від читання!
На сьогоднішній день багато людей не люблять читати і, крім того, навіть вдається бути гордістю. Такі люди викликають нічого, але шкодують, адже наявність самовідомості і абстрактного мислення – що відрізняє людину від тварини. Важко сказати, що читання допомагає розвивати абстрактне мислення та фантазію.
Цього року відомий письменник Neil Gaiman дав лекції в Лондоні, щоб показати важливість читання та важливість бібліотек сучасного світу.
«Це важливо для людей, які боки вони знаходяться і чому, і чи є вони упереджені. Яка декларація інтересів користувачів. Я збираюся поговорити про читання. Я збираюся розповісти вам, чому важливі бібліотеки. Я хочу сказати, що читання фантастики, читання для задоволення, є однією з найважливіших речей, людина може зробити. Я збираюся заохочувати людей, щоб зрозуміти, які бібліотеки та бібліотекари та зберегти їх.
Я дуже дивний, і це очевидно: Я письменник, найчастіше пише фантастику. Я пишу для дітей і дорослих. За тридцять років я роблю живу з словами, замовленням та написанням їх. Очевидно, що це мій інтерес, що люди читають, за їх інтересом до читання фантастики, за інтересами бібліотек та бібліотекарів, щоб існувати і псувати любов читання та місця для читання.
Так я знаходився як письменник.
Але я ще більше дивився як читач. Ще більше, ніж англійський громадянин.
Прочитати зміни Я хочу розповісти про сьогодні. Я хочу розповісти вам, що хороше читання робить.
Одного разу, коли в Нью-Йорку я почув розмову про будівництво приватних в’язнів, стрімко зростаючої промисловості в Америці сьогодні. В’язниця потребує плану зростання: скільки клітин потрібно будувати? Скільки в'язнів буде в 15 років? І ви знаєте, що це дуже просто, використовуючи дуже простий алгоритм на основі питання: Скільки 10 і 11 років не можна читати? І звичайно, вони не можуть прочитати для задоволення?
Звісно, все не так зрозуміло: ми не можемо сказати, що немає злочину в грамотному суспільстві. Але є реальні кореляції.
І я думаю, що деякі з цих кореляцій відбуваються з простої причини:
Література має два використання. По-перше, це наркотичний стрибок для читання. Бажаєте знати, що відбувається поруч, хочу, щоб перетворити сторінку, яка хоче зберегти читання, навіть якщо це дуже важко, тому що хтось в неприємності, і вам потрібно знати, як це буде закінчуватися. . й
Дуже сильне бажання. Змусити вас дізнатися нові слова, думати про нові шляхи, переносити. Для того, щоб дізнатися, що читання дуже приємне. А якщо ви усвідомлюєте, то ви на шляху до читання все. Кілька років тому в пост-літературному суспільстві ми живемо в постлітературному суспільстві, в якому здатність розуміти слова є надмірною, але ці дні над ними. Слова більш важливі, ніж коли-небудь: ми орієнтуємося на світ з словами, і як світ ковзає через веб, ми повинні дотримуватися, спілкуватися і зрозуміти, що ми читаємо.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Єдиний спосіб, щоб впевнено підняти грамотних дітей, щоб навчити їх читати і показати, що читання є приємним бесідом. Це означає пошук книг, які вони люблять, даючи їм доступ і дозволяючи їм читати їх.
Для дитини немає такої речі. Тепер це модно серед дорослих, щоб з'ясувати тип дитячих книг, жанру або навіть автора і проголосувати їх поганими книгами, і попередити дітей від читання. Я побачила, і знову - десятки авторів падають до цього ставлення, і комікси звинуватили пропагацію.
Немає нічого. Снобббари і це приплив.
Не погані дитячі автори. Діти, як ви, хочете читати і дізнатися, оскільки кожна дитина відрізняється. Вони можуть знайти історії, які хочуть і впровадити себе в будь-яку історію. Ідеї для дітей не люблять. Це перший раз дитина зустрілася з ними. Не заважайте дітей від читання, тому що ви відчуваєте, що вони прочитають неправильно. Книги, які вам не подобається, є препаратом, який стрибає на інші книги, які ви можете побачити. Не кожен має той же смак, як ви.
Ми можемо легко знищити дитячу любов до читання: заборонити їх читати те, що вони мають, або дати їм гідну, але порожню літературу, яку вони користуються - 21-й століття еквівалента літератури Вікторіяна "покрашена". Вони будуть рости, щоб бути поколінням, що вважає, що читання не круто, а не весело.
Друге, що література допомагає розвивати емпатію. Ми уявляємо, що написано простими літерами, уявляємо себе на місці героїв книги, розуміємо, що кожна з них людина. І емпатія, що допомагає суспільство взаємодіяти і вести більше, ніж самостійний індивід.
Ще одне важливе, що ви навчитеся з читання, це те, що світ не повинен бути як це. Це може бути різним.
Література може показати вам різний світ, взяти вас на місце, яке ви раніше не бували, і як тільки ви там, ви хочете змінити світ для кращого.
Ще один спосіб знищити любов дитини для читання, щоб переконатися, що немає книг і немає місць для читання. Я був щасливий: де я виріс, там була велика бібліотека, і кожен ранок на літніх канікулах я прийшов там. І коли я читаю книги дітей, я почав бути дорослим.
Тут були великі бібліотекари, які подобаються книгам і подобаються читати. Про те, що я прочитав.
Але бібліотеки є свободою. Свобода читання, свобода обміну ідеями, свобода спілкування, свобода доступу до інформації. У 21 столітті люди не розуміють, які бібліотеки є.
Інформація має ціну, а право на інформацію необґрунтовано. Кожен два дні людство тепер виробляє стільки інформації, скільки він виробляв з часів світанку до 2003 року. Бібліотека є місцем, де люди приходять на інформацію. Книжки є наконечником айсберга: в бібліотеці, наприклад, людина, яка не має комп'ютера, може піти онлайн безкоштовно, що дуже важливо, якщо ви шукаєте роботу. Лібраріани, як і раніше, допомагають людям навігувати світ.
Я не думаю, що всі книги будуть на екрані. Довгий до винаходу електронних книг я розповів, що книга була як акула. Акули дуже древні: вони перебували в морі до динозаврів. І причина ще не існує, що нічого і ніхто не є краще акула, ніж сам акула. Це те ж саме з книгами: вони гарні у своїх книгах, а бібліотека – місце для них.
У сучасному світі електронних листів і SMS дуже важливо. Ми повинні мати можливість читати і писати, щоб бути підключеними.
Я сподіваюсь, що ми можемо надати нашим дітям світ, де вони можуть і хочуть читати, якщо ми хочемо, щоб вони виростали, щоб бути оосвіченими і активними людьми. й
Не погоджується з цими словами. Не дивно, що книга є найкращою лікацією для поганого настрою. У сучасному світі стресу дуже важливо тримати себе в хорошій формі.
Додайте цю інформацію з друзями, щоб якомога більше людей могли б розвиватися.
English, Українська, Français...
Якщо ви думаєте, що хлопець йде на камені, ви глибоко помилилися. Чудова прогулянка!
Цей експеримент доводить, що ніхто не втратить пам'ятки красива жінка аледокс!