Це те, що «один розмір підходить всім» виглядає як на «всі». Виробники не думають так!

Кожен з нас має унікальний вигляд і харизма. Немає двох людей у світі. Навіть близнюки відрізняються. Але в світі є велика кількість виробників модного одягу, який пропонує своїм клієнтам продукт «одного розміру для всіх», який, відповідно до творців, підійде всім.

Brandy Melville також продає модний молодіжний одяг для підлітків і старших дівчат лише за один розмір.

Як зазначено у в'їзді, такий одяг повинен відповідати всім: від тонкої до зайвої ваги.

Це те, що «один розмір підходить всім» виглядає як на «всі». Виробники не думають так! , Україна

5 дівчат з різними параметрами висоти і вагою домовилися про те, як одяг так званого розміру «універсаль» сидять на різних типах жіночої фігури.

Зустрічайте середню модель (Грунт: 172, 5 см). Розмір одягу: XS - 40-42. І це Аллісон (Грунт: 160 см). Розмір одягу: XS - 40-42) і Лара (зріст: 175 см). Розмір одягу: S - 44.

Це те, що «один розмір підходить всім» виглядає як на «всі». Виробники не думають так!

Ось дівчата щільніше: Candice (Грунт: 167.5 см). Розмір одягу: між S і M - 44-46 Sheridan (Growth: 180 см) Розмір одягу: між L і XL - 50) і Крістін (ряд: 160 см). Розмір одягу: XL - 52.

Топ "Хайд"

5935425

Аллісон: «Я думаю, що це вершина занадто короткий і занадто широкий. Тим не менш, мені подобається. й

Лара: «Ця вершина здавалася дуже комфортним для мене, але коли я кладаю його, через відкритий шлунок я відчуваю себе дуже незручним. й

Кандус: Як тільки я кладаю його, я відчував, якби я застрягла в невелику коробку. Якщо я був SpongeBob, я, ймовірно, буде тривати з цим коротким сірим верхом.

Шерідан: «Особливості, це не сидить на мене, як я уявляв, але це ще дуже коротко. Чим більше груди, тим коротше виглядає. Це, відверто, створює деякі незручності. Це не варіант для дівчаток з великими грудями. й

Христина: Я скажу це: вона виглядає як шматочок тканини, яка повинна бути футболкою, але вирішила відмовитися від півway.

Спідниця Емілія

Аллісон: «Я не маю ідей, які ця спідниця буде відповідати. Отже, якщо виробник вирішив зробити його в одному розмірі, то він не менше повинен зробити цей спідниця пружним поясом. Це як це зроблено для Барбі або маленької дівчини з великим, дитячим стегнам. й

Лара: «Щоб ставити і закріпити спідницю був кошмаром. Я повинен визнати, що це не найприємніші відчуття!

Кандус: Вони кажуть, що цей одяг підійде всім і всім. Що це для маленьких і середніх дівчаток? Але погани його, я середнього розміру, і ця спідниця не буде навіть підходити на стегнах.

Шерідан: «Я завжди мріяв спідниці, що я не можу натиснути на одну з стегон. й

Христина: "Що можна сказати? Ця спідниця була важко на мене, коли я був 8 років. Я не знаю, що це зроблено. . . ?

Майк "Мари"

Аллісон: Я можу носити цю сорочку в дискотеку ... Хоча мій nipples блиск через його. й

Лара: «Ця сорочка показує мій грудей у всій своїй славі. Я можу носити тільки один бюстгальтер.

Кандус: Коли я побачила цю сорочку на вішальці, я не міг уявити її. Хоча я не маю великих грудей, я думаю, що тільки частина він підходить в цій сорочку. Ця сорочка викликає мені комплекс неповності!

Шерідан: «Найперше вона здалася гарною для мене. Але я відразу ж мав питання про те, що бюстгальтер повинен носити під цією сорочку. Якщо ви хочете носити цю сорочку з легкістю.

Христина: «Я думав, що я повинен носити цю сорочку, але насправді, що сорочка повинна бути прикрашена носити цю назву. й

Сукня Jada.

Аллісон: Я хочу носити таку сукню!

Лара: Сукня була занадто короткою для мене. Якщо вітер кинув або я згинав трохи, кожен буде бачити все під моє плаття.

Кандус: Навіть з моїм розміром М, що плаття було занадто малим для мене. Мої груди ледь підходять в ній. й

Шерідан: «Я дуже впевнений, що плаття буде виглядати над головою». Я не втрачу в неї... Ця сукня підходить тільки для моделей з стандартним малюнком.

Христина: «Це питання, чому б ви робили розтяжну сукню, яка не розтягує на всіх?» ?

Лайла витяжна сорочка

Аллісон: Подивитись більше, ніж витяжка. Однак, я точно хотів, що матеріал і спосіб він сидить на мене. Але я не носила одну холодну погоду.

Лара: «Я не схожий на те, що сидить на мене. Коли я носила сорочку, я хочу, щоб покрити живіт. Він також має дуже короткі і тонкі рукави. й

Кандус: «Це просто ультракороткий. Кишенька в ній знаходиться на рівні мого ока, в той час як в звичайних витяжних кишенях розміщуються десь в зоні стегна. й

Шерідан: «Щоб бути чесною, цей капюшон має трохи щільного рукава. Я зазвичай обирає спортивні куртки. Але варто також визнати, що це дратує комфорт. Від мене, 5+.

Христина: «Чи можу я зберегти це для себе? Я не хочу, щоб повернути його назад. й

Шорти Vodi

Аллісон: Коли я побачила їх, я відразу ж захопила думка: «Я цей нижня білизна? й

Лара: «У тих шортах я не міг думати про щось інше, ніж кожен голод у моїх асах. Він був схожий на одяг. й

Кандус: «Я відчуваю в них, як дитина в діаперах. . . ?

Шерідан: «Я повинен визнати, що не все так страшно...» Але я не можу допомогти, але думаю, що вони будуть рубати мене влітку. Крім того, ці шорти виготовляються з дуже тонкої тканини. й

Христина: «Це найстильніші підгузки, які я коли-небудь мав носити. й

Футболка Milly

Аллісон: "Я не думаю, що це право на мене на всіх."

Лара: «Ця футболка підійде дівчатам з дуже специфічним типом фігури. Ні, це не шахта.

Кандус: «У рукавах були чіткі, а сама сорочка була дуже широкою. Я намагався зробити щось про це, але всі мої спроби ніколи не вдалося. й

Шерідан: «Я любила цю сорочку. Хоча рукави були занадто вузькі, я все ще зносила їх. й

Христина: «Ця футболка явно не універсальний розмір, оскільки рукави не відповідають розмірам футболки на всіх. Як виглядає вона для мутанту. й

Після нудного експерименту з фурнітурою «відкатним для всіх», дівчата прийшли до консенсусусу, що виробники просто не відчувають сенсу виготовляти одяг універсального розміру, так як ми всі різні і цей одяг підходить тільки для декількох. Що прекрасно сидить на тонкій дівчинки, напевно не підходить для дівчинки з зайвою вагою, і навпаки.

Виробники повинні дійсно думати про те, що ви не можете створити одяг, який підійде всім. Кожен з нас має свій унікальний тип фігури, тому немає питання про стандарт одягу, який буде добре сидіти на всіх. Тому дівчата, горді за те, що природа дав вам і оберіть для себе одяг, який приховує недоліки фігури і підкреслюють всі ваші переваги. Розкажіть про цей цікавий експеримент.

www.brandymelvilleusa.com/