Медсестри ніколи не забудуть, що ця мама спробувала зробити її новонародженим. Це божевільний!

Народження дитини є одним з найбільш радісних подій в житті кожної жінки. Але це, здавалося б, безтурботний період, може зробити молоду матір'ю непристойною і тривожною про підвищену відповідальність, вона тепер має для малюка. Мати може бути боїться не співати з новими обов'язками, в результаті чого вона може впадати в глибоку постпартію депресії. Деякі жінки, які поводяться недорогими в цей період. Але що це мама з Шеньчжень, Китай, намагаючись зробити для свого малюка просто божевільний!

Одного разу, коли медсестра в місцевій клініці робила навколо, вона половила молоду 24-річну маму, намагаючись з'їсти її новонародженого малюка.

Медсестри ніколи не забудуть, що ця мама спробувала зробити її новонародженим. Це божевільний!

Коли медсестра побачили те, що сталося, вона відразу ж називається за допомогою команди медиків і замовлень. Лікарі зуміли відірвати щелепу божевільної жінки, зупинити її і врятувати дитину від неперевершеної смерті.

Медсестри ніколи не забудуть, що ця мама спробувала зробити її новонародженим. Це божевільний! р.

Про те, що я шокував нічого. Погано пошкоджена рука дитини. На тілі, що викликало кровотечу. На щастя, лікарі змогли розірвати «задне захоплення». Після цього ми подарували їй седативну і забрали дитину на безпеку, говорить медсестра, яка мала зіткнутися з жахом у людини.

З огляду на те, що китайська жінка проживала на вулиці протягом декількох тижнів до пологів, лікарі пропонують, що ця мати-в-завдяла вагітна дівчина з дому. Проводиться розслідування, щоб визначити, що спонукає жінку до цього. Дослідники повинні також вирішувати, що жінка повинна відмовитися від свого новонародженого дитини.

З цієї розповіді пропускаються заморозки. Я ніколи не чув маму спробувати їсти її малюка. Я думав, що такі речі можуть стати тільки в світі тварин. Скажіть інші про це жахлива історія, щоб запобігти таких інцидентів.

за допомогою igenno ru