Вони виглядають як близнюки. Тексти пісень, а це означає: Але що лежить за цими фотографіями дивовижна!

Люди, як правило, думаю, що кожен з нас унікальний і що тільки він має певні зовнішні і внутрішні характеристики. Але вважається, що у кожного є людина, як йому. Тим не менш, він зазвичай живе з точки зору, і ви ніколи не бачили його. Сьогодні в Інтернеті є багато контенту з фотографіями знаменитостей і їх аналогів, а також великою кількістю інтернет-ресурсів, які дозволять вам знайти точну копію серед зірок або звичайних людей.

Канадський фотограф François Brunellou вирішив подивитися на doppelgangers з усього світу, щоб створити цікавий проект «Я не подвійний». Франчуа проживала близько двох років, шукаючи людей, які будуть нагадувати один одному, як дві краплі води, і, нарешті, приніс проект до життя. «Я не подвійний» – це серія чорно-білих фотографій з зображеннями людей, які вперше виглядають в їх житті і не пов’язані з собою. Фотограф вибрав чорно-білу стрільбу з причини, так як різниця в кольорі очей, волосся, шкіра може відволіктися від основного. Особливості обличчя, вирази обличчя, посмішка, погляд – подібність між цими незнайомцями вражає!

Р

Р

Габаритний зображення

доб. 2

У той факт, що ці люди вперше зустрілися під час зйомок. Одне з них зрозуміло: людська генетика носить чудеса. Цей проект, навіть з його назвою, призначений для того, щоб передати нам ідею, що, незважаючи на зовнішній вигляд схожості, кожен з нас є унікальною людиною. Показати фотографії цих неймовірно схожих людей до ваших друзів.

www.francoisbrunelle.com/