Найкращі побажання, які ви можете отримати на Новий рік. Його порада змінить ваше життя!

Як правило, побажання людей на Новий рік не дуже оригінальні. Все, як правило, хоче щастя, здоров'я і що наступний рік буде краще, ніж попередній. Немає, я не хочу сказати, що це погані побажання, головне, що воно походить від серця. Відомий англомовний письменник Neil Gaiman приготував дуже незвичайне бажання, що виходить за межі звичного. Це не як правило, справа на Новий рік... Ти можеш подумати, що "Як він навіть забажав, що?" Але це найкраща порада життя для всіх нас, тому що це може остаточно змінити наше життя. . й

«Я щиро сподіваюсь, що ви робите багато помилок цього року. . й

Якщо ви робите помилки, то ви робите і намагаєте щось нове, ви навчитеся, жити, рухатися вперед, не стояти все ще, змінити себе і змінити світ навколо вас. Ви можете зв'язатися з тим, що ви ніколи не зробили, але найголовніше, ви робите щось.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви не вірите мене, але я хочу того ж. Зробіть нові помилки. Зробіть чудові і дивовижні помилки! Зробіть помилки, які ніхто не зробив. Не варто зупинятися на цьому шляху! Не хвилюйтеся, якщо щось у вашій роботі, любов, робота або сім'я не підуть, що ви хочете.

Зроби, що ти найбільше боятися!

Зробіть більше помилок, не тільки наступного року, але і по всьому світу.

Неил Гайман.

Ми розуміємо, що хтось, хто щось невірно. Помилки – рух, шлях до самовдосконалення, тому не боїться їх. Зробіть помилки і навчайтеся з ними уроків життя, жити і насолоджуватися життям. Дізнайся з кожним днем!

English, Українська, Français...